Életünk…

főnix3

Életünk minden egyes tapasztalata azt a célt szolgálja, hogy ráébredjünk saját isteni önvalónkra és átengedjük az irányítást e legtisztább belső vezettetésnek.
Hogy a látható, álruhás felszín alatt felfedezzük a tiszta önvalót, mely láthatatlanul, kézzel foghatóság nélkül, a lélek hívásán át szólva vezet az úton, mindig és mindenkor a legjobb irányba és célhoz.
A nagy fordulat – s vele egy új élet kezdete – akkor jön el, amikor készen állunk arra, hogy teljes egészében és teljes tudatossággal átadjuk magunkat a belső Lélektudatosságnak, az isteni Önvaló irányításának. Az élet minden területén ezt a harcot éljük, tapasztaljuk: az emberi egó és az isteni én küzdelmét. Amikor a látható világban történtek már nem tudnak megingatni, amikor már nem gondoljuk magunkat kevésnek ahhoz a nagysághoz, ami igazából vagyunk, amikor az egyetlen ellenálló erőn, a félelmen túljutottunk – akkor történik meg a megérkezés és látjuk, hogy minden emberi színjáték, dráma, történet, öröm és szenvedés, mind egyetlen egy célt szolgált:
eljutni az Önvalóhoz.

Zentai Anna

asztrozófus