Elengedés, lemondás, megtartás, siker…. Melyik az utam?

Elengedés, lemondás, megtartás, siker… Melyik az utam?

siker

Vannak általános törvényszerűségek az Univerzumban, mint például az is, hogy mindenki egyéni utat jár, de az is, hogy végeredményben minden egyes ember útja arról szól, hogy önmagát megtalálva, önmagában bízva a saját sorsát, a saját szíve vágyát teljesítse be. Ez a teljes önazonossá válás útja mindannyiunk életében, csak mindenkinél másképp zajlik. Ha dióhéjban akarom összefoglalni a lényeget, akkor annyit mondhatok: egyszerűen annyi a dolgunk, hogy mindenki más véleményéről, akaratáról leválva, a saját lelkünket kövessük és beleálljunk abba, aki valójában vagyunk. Ha ezt tesszük, akkor kerülünk arra a frekvenciára, arra a rezgésre, ami a saját lényünk szerinti legmagasabb és minden, ami körülöttünk a fizikai térben van, eszerint átrendeződik.

Nagyon fontos tehát, talán az egyik legfontosabb dolog életünkben, hogy ne másokra hallgassunk, csakis saját magunkra! Ha egyszer valamit egyértelműen súg a lelkem, vagy akár ha már kiabálja és ordítja is, akkor ne hagyjuk, hogy bárki más ebben befolyásoljon.

Az utóbbi időszakban a Nap elvonult a Nimród (Orion) csillagkép íjat tartó karja felett, ami által a megtartó erő jelenlétét érzékelhettük. Ez a megtartás pedig a szívben volt érzékelhető! Nem értelem szerinti megtartásról van tehát szó. Arról van szó, hogy akármi is történt velünk, vagy körülöttünk, a lelkünkben érezhetjük kristálytisztán, hogy mik azok az igazi vágyaink, vagy eleve hozzánk tartozó minőségek, amelyeket érdemes megtartanunk! Még ha a külvilág, a másik ember, vagy bárki és bármi odakintről ellenzi is, vagy úgy csinál, mintha lehetetlen lenne – a szívünk akkor is tudja, egyértelműen és tökéletes bizonyossággal, hogy mi az igazság! Mert az igazság mindig a lélekben lakozik.

A következő napokban az esztendő körén a Fény Útjának egyik tetőpontja érkezik el: Nimród koronázása zajlik. Égi csillagunk, a fényt adó, Világosságot hozó Nap, isteni önvalónk princípiuma elérkezik a Nimród csillagzat feje fölé, mintegy fénykoronával áldva meg őt. Ez a koronázás, az isteni fény, a világosság, ezzel együtt a tiszta látás és magas erők minősége mindannyiunkban lezajlik majd – de nem mindegy, hogyan.

Mindenki sikerre és boldogságra vágyik, de mindannyian más és más lélekrésszel érkeztünk. Mindannyian mást érzünk, más és más megélések által érezzük a teljességet, a boldogságot. Más tapasztalatokat szerzünk, más félelmekkel és vágyakkal élünk. Ez így van jól.

A siker receptje azonban egyszerű: ha sikeres akarok lenni abban, ami a szívem vágya és el akarom érni azt, akkor ne mondjak le róla, ne kifogásokat keressek, hanem megoldásokat! Mindannyian ‘feladatokkal’ érkeztünk, mindannyiunk számára vannak tanulni való minőségek és ez mindig arról szól, hogy végeredményként igazán önmagunkká (igazivá) váljunk. A vágyaink is így valósulnak meg! Mindenki számára létezik a megoldás, csak meg kell találni!

Az előző generációk számára még nem voltak olyan általánosan elérhető eszközök, módszerek, amik érdemben segítettek volna, így nagyon sok esetben a lemondást, a sikertelenséget, a szenvedésnek, az elengedés szükségének mintáit vettük át tőlük. Ez a korszak azonban már lejárt! Az, hogy egyénileg hogyan döntünk további utunkról, csak tőlünk függ. Lemondunk? Elengedjük a szívünk igazi vágyait? Választjuk a sikertelenség örök hiányosság-érzésével, miértjeivel járó életet? Vagy választjuk azt, amiről egyértelműen tudjuk, hogy a mienk, a mi utunk, igaz vágyunk? Mind a születési képletben (asztroszkópban), mind a lelkünk által közvetített információkban ott rejlik mindaz a megoldás, ami ahhoz kell, hogy elérjük az igazi vágyainkat, beteljesítve ezzel küldetéseinket! Ám ha mások által hagyjuk vezettetni magunkat és nem a szívünktől, ha a lemondás lehúzó, visszatartó erejét választjuk, akkor nem érjük el ezeket.

Elengedni nem a céljainkat, hanem a lemondást, a szenvedést, a hiányérzetet, a kifogásokat, a negatív látásmódot, a befolyásolhatóságot kell! Elengedni azt érdemes, hogy kívülről várjuk a megoldást és nem magunkban keressük. Hogy mások életét éljük, mások véleménye szerint. A saját utunkon bekövetkező siker borítékolható, ha a lelkünk által hagyva vezettetni magunkat, a megoldást keressük! Mindenki sikerre vágyik – de vajon ki az, aki éli ÖnMAGát, ki az, aki hagyja, hogy ne térítse el őt semmi és senki a szíve igazi vágyaitól?

Nem az számít, hogy előtted hány embernek nem sikerült – hanem az, hogy megtaláld a saját megoldásodat!!!

Zentai Anna

Kép: Pinterest