DECEMBER HAVI CSILLAGÜZENETEK II. rész

DECEMBER HAVI CSILLAGÜZENETEK II. rész


Folytatás:

6-án és 7-én a szavakon túl érzékelhető láthatatlant van ideje felfedezni. Most érdemes nem a hallottakra és leírtakra, hanem az érezhetőre fókuszálni, ráérezni. Fontos lehet az egyértelmű önkifejezés, vállalni önmagunkat, valódi érzéseinket, gondolatainkat, nem félni attól, hogy esetleg megbántunk vele valakit, hanem őszintének lenni, a maga mélységeiben. Múltból hozott erőinket most gyógyításra és teremtésre fordíthatjuk. A lélek mélyéről érkező szavakkal most teremtünk, figyeljünk oda, hogy a szívünk valóságának megfelelően igazat szóljunk!
8-án a Mars-Jupiter kvadrátnak köszönhetően anyagba öntődhet a tiszta tudás, a tiszta igazság, a mély, szenvedélyes erő. A jövő igazságának ereje áramlik és szövetkezik a múlt tisztázását kívánó tudással, megértéssel. Akarat és hit, motiváció és bizalom, erő és kiáradás kapcsolódik össze, de energiát kell befektetnünk, hogy eredményt is érjünk el, hiszen ‘valamit valamiért’ – az energia nem vész el, csak átalakul, ha alkotni akarunk, tennünk is kell érte. Az átalakító erők most a tiszta tudással együtt a tisztulás és változás szelét hozzák. Szellemi emelkedésnek, új kezdetnek is ideje van a tisztuláson túl.
11-én lesz a Vénusz és a Plútó első egzakt együttállása. Beindult már egy folyamat, amely minőségi átalakulásról, szintemelkedésről szól, a hozott erők működtetéséről az anyagban, elsősorban emberi kapcsolatainkban, párkapcsolatokban, kapcsolati mintákban, termékeny és művészi alkotó erőben, hívatásban, illetve női mintákat, testi örömöket tekintve, a harmónia, szépség és ősbizalom témáihoz kapcsolódó működéseket tekintve is. Gyakorlatilag csupán felszínre bukkan mindaz, ami már jó ideje a láthatatlanban alakult! Ezért is fontos befelé figyelni, hiszen most kifejezetten arra mehetünk, amerre a lelkünk már régóta kívánkozott! Mélyről feltörő erővel, szenvedélyességgel érkezik ez a mindent átalakító, végzetes erő, vágy, vagy tehetség, amely most kibontakozik. Fontos észrevenni azt, hogy milyen igazi vágyaink vannak még és hogy ezek megélését mennyire engedjük meg magunknak. A jelenlét és a megengedés állapota jelentősek. Az eddig tanult ismereteket hívhatjuk le ezzel az együttállással, a mélyről feltörő termékeny alkotó erőket tudjuk megélni. Az anyag szentsége és a radikalitás találkoznak. Regenerálódik most a bizalom, a termékenység, a művészi tehetség, a női minőség, nőiesség, illetve a kapcsolati minták is. Egy minőségében, érdemben új kapcsolati minta és alkotó erő kíván megszületni, így ez a folyamat most hosszabb lesz, 2022 első negyedévében is zajlik még, hiszen most kibontakoztathatjuk az eddig elnyomott tehetséget is! Az ősbizalom megerősödésével jár mindez.
Erősen érezhetjük már a 12-én reggel bepontosodó Nap-Neptunusz kvadrátot is, amely a legmélyebb, legtisztább önmagunkra való rálátás. Világosságot vihetünk most a legmélyebb rejtekeinkbe, az is kiderülhet számunkra, amelyet eddig önmagunk elől is titkoltunk. Tiszta érzelmeink mutatkoznak meg. (Ha kétséget, függést, lemondást, lehúzó érzést vagy gondolatot tapasztalunk, akkor nem ezekről van szó, ezek csupán elrejtették eddig a valóságot, ezeknek ideje fényt adni, dolgozni velük, akár segítséget kérni ehhez, vagy beszélgetni erről valakivel, akiben igazán mélyen megbízunk, hogy mindezek feloldódjanak!)
15-től az életerőnket, akaratunkat, bátorságunkat,nyitottságunkat és küzdőerőnket jelölő Mars belép a Skorpió csillagképbe, majd 17-től a Kígyótartó csillagképbe. Ez az időszak kb. két évente jön el és a legmélyebb erőinket, vágyainkat szólaltatja meg! A mögöttes, mély erőket fedezhetjük most fel, e tudás megszerzése által pedig megtanulhatunk bánni az erőinkkel!
December 17 és 21 között kiemelt időszak jön, amikor a Mars elhalad a Skorpió csillagkép ollója alatt, ekkor tudjuk levágni mindazt, ami már nem emel, csak visszatart! Ez az időszak rendkívül erős, intenzív elengedéseket, szintlépésre való felkészülést kíván szellemileg! Most akik nem bírnak lépést tartani a jelenleg zajló intenzív fejlődési és tudatosodási folyamatokkal, gyorsan léphetnek ki, akik készen állnak rá, rendkívül gyorsan fejlődhetnek! Emlékezzünk arra, hogy örömmel élni, önvalónkat kibontakoztatni jöttünk e világra! “Minden, amihez ragaszkodunk, az elpusztít.” Egy hamarosan bekövetkező isteni minőségbe való átlépés, egy felemelkedés előjátéka ez!
19-én köszönt ránk a telihold (Nap-Hold szembenállás), amikor saját belső világunkra kapunk rálátást. Ezt soha nem közvetlenül értjük, így legyünk nyitottak és elfogadóak arra, ami éppen bennünk, a lelkünkben zajlik! Figyeljünk magunkra! A Nap útjának legmélyebb részén, a világot átható legmélyebb, láthatatlan titkokba, hajtóerőkbe, működtető erőkbe avat be, felette a Kígyótartó csillagfénye ragyogja, hogy életünk és sorsunk teremtői csakis mi magunk vagyunk, semmilyen külső erő nem uralkodik felettünk! Ezt meglátni, felfedezni csupán tudatossági szint kérdése. Vele szemben a Hold a Nimród csillagzat Tejutat tartó vállánál, a Betelgeuse csillagnál az isteni minőség felvállalását ragyogja! Itt az idő felvállalni az igazi hívatásunkat, igazi önvalónkat, érzéseinket, hívásainkat, utunkat!
Folyt. köv…

Zentai Anna – asztrozófus
Kép: Pinterest