Csillagüzenetek a hétvégére – 2023. július 08. szombat – 09. vasárnap

A halhatatlan, az isteni minőséget képviselő eszmék üzenetével érkezik a Merkúr bolygó, aki pénteken állt együtt a Pollux csillaggal és lassan elhagyni készül az Ikrek birodalmát. Vasárnaptól a Rák csillagképben halad, így készülhetünk arra, hogy határozottabbak legyünk abban, ahogyan megválogatjuk a kívülről érkező gondolatokat, lehetőségeket és a belső gondolatainkat, azok irányát is.
A fényt adó Nap továbbra is az Ikrek csillagterében jár, így azokat a különbözőségeket, melyeket most felfedezünk, ideje összehangolni, egységben megélni, működtetni. Talán elgondolkodunk, vagy fennakadunk azon, hogy ‘egyik ilyen, másik olyan’, de ez a színesség éppen azért van, hogy a kettő egymást erősítve, egymást táplálva tudjon, teljességben létezni.
Erőbolygónk, a Mars, hétfőn éri el az Oroszlán szívét, a Regulus csillagot, ezt már vasárnap igen erőteljesen érzékelhetjük! A feltétlen szeretetről érdemes most elgondokodni: vajon mit tudunk most tenni azért, hogy még jobban szeressük és becsüljük önmagunkat? Mit gondoljunk, vagy tegyünk másként, hogy saját méltóságunk ne csorbuljon? Mit tehetünk azért, hogy mások felé ne legyenek elvárásaink, ne íteljünk? ..hogy ne másokon vezessük le indulatainkat, hanem megfelelő levezetést találva, a társaink felé a szeretetet tudjuk működtetni?
Szombaton a lélek erőteljesen hív, üzen és mutatja az utat, hallgassunk rá, bízzunk benne! Ez estig még az érzékeltetés és gyengéd, finom megélések ideje. Vasárnap újult erővel vághatunk bele a dolgainkba, érzelmeinket nyíltan tudjuk kifejezni, a lelkünk hívását bátran követjük!

Zentai Anna