Csillagfényrobbanás – 2023. október 20.-21.-22.-23.

A tiszta megértés általi átalakulás napjai ezek.

Most olyan színtiszta, világos felismerésekre juthatunk és annyira mélységekbe érően érthetünk meg dolgokat, működéseket, hogy az teljes transzformációhoz vezethet szellemben és lélekben is.

Itt az ideje világosan kimondani és megbeszélni mindazokat a dolgokat is, amelyek eddig mélyen rejtve voltak, vagy különösen fontosak a számunkra. Amelyekből erőt merítünk, vagy erőt vittek eddig… A nyílt, tiszta beszédnek is ereje van most, nagyon mélyrehatóak a szavak, ám fénnyel, szeretettel teli minden közlésünk, ha figyelünk a minőségre, a hogyanra, ahogyan átadjuk azt!

A Nap és a Merkúr egyesül pénteken reggel – ez a fény közlésének, a világos értelemnek az ideje. Majd szombaton napközben alkotnak pontos fénykaput az alvilág istenével, a Plútóval, így ez a fény és értelem a legmélyebb szintekre is besugárzik! Érdemes most megfigyelni azt, hogy mi jön felszínre a lelkünkből, a múltunkból, a láthatatlan érzésvilágból! Mindaz, ami ennek gyógyulásához szükséges, most a rendelkezésünkre áll! Szeretetteljes szavak, végső megértés, gyógyító-regeneráló erők áradása most mind jelen van.

Érdemes megadni magunkat a változásnak, az új beengedésének! Szintlépést jelent most mindez egy új, tisztább, magasabb dimenzióba, egy magasabb életminőségbe – de ennek kulcsa nem a külsőségekben, hanem a láthatatlan világ, a lélek és szellem világának rendjében és harmóniájában, gyógyulásában van!

Zentai Anna

Kép: Pinterest