Csak a szívbéli szeretet képes gyógyítani! – amit a Vízöntő időszakról tudni érdemes

Úgy tűnik, hogy mindenki nagyon várja a most következő időszakot, a Vízöntő energiákkal érkező felszabadulást, tisztulást, az új erők érkezését, de a helyzet az, hogy ez nem megy anélkül, hogy ki ne nyitnánk a szívünket, a lelkünk és tudatunk mélyét, az emlékeink tárházát és ne szembesülnénk azzal, hogy mi van mélyen belül. Várhatjuk azt, hogy kívülről történik valami, ami felszabadít, ami könnyít, ami már tiszta lesz… de nem lesz az addig, amíg mi magunk nem tisztulunk meg, hiszen minden, ami rajtunk kívül van, a testünk, a környezetünk, a kapcsolataink, az egész életünk, a minket körülvevő mátrix, ez mind a mi kitükröződésünk.

Az áldások érkeznek, már felénk tartanak! De fogadni őket – erre is képessé kell válnunk… amíg a poharunk tele van lerakódásokkal, addig hiába töltünk bele tiszta vizet. Az a víz is szennyeződni fog – tehát először nekünk kell tisztítani. Például, ha könnyed, felszabadult, szabadon megélt szerelmet szeretnénk, akkor meg kell vizsgálnunk azt, hogy mennyire él még bennünk a ragaszkodás, a kötés, a függés? Amíg mi magunk nem tudunk, csak függéssel kapcsolódni, addig nem tud megtalálni más, csak az, ami ebbe az energiába passzol bele. Amíg ragaszkodunk, addig nem tud könnyedség lenni. Ám amint engedünk és megnyitjuk magunkat, az energetika megváltozik és el tud érni bennünket az, ami sokkal jobb lesz, mint vártuk.. ehhez is hozzásegít most a Vízöntő jegyét uraló, bika Uránusz.

Csak a szívbéli szeretet képes arra, hogy igazán meggyógyítson!

Ezt is tapasztalni fogjuk most, a következő időszakban. Szabadok, önfeledtek, tiszták, könnyedek pedig csak akkor tudunk lenni, ha a szívünk nyitott. A hétvégén erőteljesen beinduló energiák pedig pontosan rá fognak mutatni arra, hogy van-e még bármi, amivel bezárjuk, elzárjuk a szívünket?

A Vízöntő csillagkép – akinek energetikáját a jegy is továbbviszi – egy nyitott, kitárulkozó alakot formáz! Ez a nyitottság az, ami időszerűvé válik, sok év bezárkózása után, mindenkinél, ám erre fel kell készülni, ehhez a szívünket gyógyítanunk kell, hiszen annyi sérülés, bántás és fájdalom érte! Most viszont nincs visszaút… az áldások jönnek, érkezni akarnak, a szív gyógyulni kíván és ennek folyamata most erőteljesen elindul. Ellenőrizhetjük majd gyógyulásunkat azon is, hogy már mi magunk sem húzunk fel falakat, nem növesztünk tüskéket, nem állunk ellen a szeretetnek, nem reagálunk sértetten, vagy olyan formában, ami nem felel meg a szeretetnek. Sőt, ha a szívünk gyógyult, tiszta és nyitott, akkor mások felé is ebben a minőségben tudunk megnyilvánulni.

Elkészült ma a februári videó, hamarosan közzé lesz téve a havi előrejelzés, ami azért is lesz érdekes és különleges, mert február, amilyen rövidnek és átmenetinek fog tűnni, olyan nagy erőkkel fog berobbanni és új dimenziót nyitni az életünkben és a kapcsolatainkban! Hamarosan merőben új és letisztultabb kapcsolatokkal és önmagunkkal találkozhatunk. A jelszó továbbra is a könnyedség, a játékosság, a megengedés és a nyitottság legyen!

Zentai Anna

Kép: Pinterest