Bolygók a Tejúton – 2016. februárig

A Tejút folyóján átkelő égitestek mindig különleges, beavató erők működését mutatják bennünk. Az Istenek Útjával kapcsolatba kerülve, képessé válunk felülemelkedni a hétköznapok körforgásán, kilépni az ördögi körből, szintet emelkedni emberként. Ilyenkor megnyílnak az érzékelésünk, az álmok és az intuíció kapui is. Olyan beavatásokat kapunk, amelyek rendkívüli élményeket, megéléseket és nagy felismeréseket hoznak, megérthetjük a világ valós működését. Az adott égitest energetikáján keresztül éljük meg az éppen aktuális beavatásokat, vagy működtetjük a felemelő erőket.

NAP – December első napjaiban már érzékelhető, hogy a Nap lassan felkúszik a Tejútra. December 7 és január 1. között jár a Nap a Tejúton.

HOLD – A leggyorsabban haladó ősprincípium a Hold, aki havonta több alkalommal is átkel a Tejúton. November 27-28-án, december 11-12-én, 24-25-én, valamint január 20-22 között halad a Tejúton.

MERKÚR – November utolsó napjaiban már érezhető a Tejút közelsége. November 29 és december 17 között jár a Merkúr a Tejúton.

VÉNUSZ – 2016. január 12 és február 1 között halad a Tejúton.

SZATURNUSZ – 2016. februártól már az ő esetében is érzékelhető a Tejút közelsége, de március-április hónapokban erősebben, majd látszólagos irányváltása miatt pár hónapig távolodik. 2016. novembertől egyre gyorsabban úszik fel a Tejútra.