Augusztus 22. – Nap-Regulus együttállás

A Nap most, hétfőn és kedden áll együtt az Oroszlán csillagkép szívével, a ragyogó Regulus csillaggal. A feltételek nélküli, áramló, sugárzó SZERETET erőterében vagyunk és töltekezünk! Ezt a szeretetet érdemes most megérezni, jelen lenni ennek az állapotnak és engedni a szeretet áramlását minden irányba, minden térbe – önmagunk felé is, mások és bármi felé is. Ezzel a szeretettel töltekezve mostantól sokkal másabb lesz az út – erősebb, könnyebb, szebb és igazabb.

A Nap még jó ideig az Oroszlán csillagai alatt vándorol, így most tapasztalhatjuk, hogy a feltétlen szeretetben működve nem csak örömöt és erőt találunk, de sebezhetetlenné is válunk – hiszen csak az lehet szeretet, ami elvárásoktól mentes, ami szabadsággal és könnyedséggel jár, szívből jön!

Ha az ember alkotta Zodiákusra tekintünk, akkor pedig láthatjuk, hogy keddtől a Nap a Szűz jelébe érkezik. A rendrakás ideje, a dolgaink (külső és belső) helyretétele, a későbbi időkre való rendszerezés időszaka jött el. Munka és aratás, kívül és belül.

A hét fő eseménye és tetőpontja lesz a szombati Vénusz-Uránusz fényszögkapcsolat (kora reggel) és a délelőtti újhold, amelyről később írok bővebben.

Zentai Anna

Kép: Pinterest