Asztrológia babáknak II.

Asztrológia babáknak

…és újdönsült szülőknek – II. rész

2015. áprilistól

 

 Azok a babák, akik…

2015. január 20. és július 30. között születnek, az igazság felszabadításának küldöttei. Folyamatosan él bennük az a motiváció, hogy egy igazabb, égi rendnek megfelelő, minden tehertől mentes létezést teremtsenek. Az ősöktől eredő, múltból hozott tudást hívják újra elő, új és más nézeteket hoznak el, a szeretet árasztására, a hozott küldetések megvalósítására születtek. Az újítást a múltból visszahívott minőségek, hit és tudás alapján teszik meg. Impulzív egyéniségek, gyorsan lelkesednek, a türelmet olykor tanulniuk kell.

2015. március 26 és április 10 között születtek, az édesapjuktól örökölték nézeteik, szellemiségük, hitük nagy részét és az élet sok területén rendkívül szerencsések lehetnek.

2015. március 29 és április 12 között születtek, az újítás és a minőségi szintlépés küldetésével érkeztek. Nagy energiákkal rendelkeznek, amiket arra kaptak, hogy karmikus értelemben szabaddá váljanak és ebben segítve másokat is, nagy változásokat hozzanak el, kitörve a korlátokból és a félelemből.

 2015. április 8 és 28 között születtek, erős igazságérzettel rendelkeznek és szeretnék ezt a gyakorlati valóságba is átültetni. Az elengedő szeretet alapvető a számukra, ennek működtetésében sokat fejlődnek az élet kihívásai által, ezzel együtt képesek áldozatot hozni és új utakon elindulni.

 2015. május 5 és 23 között születtek, gyakran két oldal között vívódnak, ám e kettőt tanulhatják meg tökéletesen kiegészíteni egymással. Hitük megerősítése, az emberi különbözőségek megismerése és megértése, a magabiztosság megtalálása az útjuk. Május 11 és 13 között kifejezetten termékeny, alkotó személyiségek, rengeteg teremtő energiával.

2015. május 10 és 23 között születtek, igen erős és mély érzelmekkel, valamint művészi tehetséggel bírnak. Ügyesek lehetnek lakberendezésben, igénylik az otthon, a család harmóniáját, nagyon mély szerelmeket élnek meg életük során, mely által az önzetlenséget, a mélységes bizalmat és áldozathozatalt is tanulják. Művészi képességeiket érdemes majd azon a módon kifejezniük, amihez tehetségük fog mutatkozni (pl. festés, képalkotás, fotózás, zene, tánc, kézművesség, stb.).

2015. május 18 és június 01 között születtek, az érzelmi- és párkapcsolati működések letisztítására, érzelmek és érzékek, illetve nőiség megélésének felszabadítására hívatottak. Fontos számukra a függőségek nélküli, önálló létezés, a kapcsolatokban is. Eredeti egyéniségek, akiktől sokat lehet tanulni. Új időket, új lehetőségeket nyitnak meg, kapcsolataik nem átlagos módon tudnak jól működni.

 2015. május 16 és június 4 között születtek, az eljövendő világ számára a tisztulás üzenetét hozzák. A jövő érdekében jöttek letenni terheket, tisztítani, szabadulni. Képesek többet érzékelni a világból, mint az átlag, ez megjelenik a kommunikáció szintjén is. Az önzetlen szeretetet és bizalmat tanulják ők is. Gyors felfogásúak, ugyanakkor, ha kedvet éreznek, kifejezetten érdemes megtanulniuk meditálni.

2015. június 25 és július 01 között születtek, különleges érzékeléssel rendelkeznek. Eleve nyitott számukra az érzékelés, képesek nem csak a felszínt látni, hanem tudni, mi van a látható tettek, szavak, emberi magatartások mögött.

2015. július 5 és 25 között születtek, nagy belső energiával rendelkeznek, amit érdemes nem elfojtaniuk, hanem megtanulni megfelelően használni. Ez nagy szellemi erő, akarat, önlegyőző képesség is lehet, hatalom saját maguk felett. Az életük nagy kérdése: honnan jöttem és merre tartok? Ki vagyok én és mi a küldetésem? Ezt nem kívül találják meg – egyszerűen önmaguknak kell lenniük. A család szerepe fontos az életükben, ugyanakkor e téren folyamatosan változásokat élnek meg, ami mindig fejlődést hoz.

2015. július 14 és augusztus 4 között születtek, igazi újítók, akik új korszakot indíthatnak el a világban. Érdemes meggondoltságra tanítani őket, ugyanakkor hirtelen kitörő, erős energiáiknak megfelelő működéseket találni. Óriási lelki erővel rendelkeznek és le akarják tenni karmikusan felvett terheket, illetve ebben segíteni másokat is.

 2015. július 3 és szeptember 9 között születtek, az élet nagy bölcsességeit tanulják és a biztonságérzet megtalálását. Fontos számukra, hogy teljesen megbízzanak az érzéseikben, a megérzéseikben. Lényegi tapasztalataikat a lélek világában, a spiritualitásban, illetve az átalakulások, változások megélése közben szerzik. A feltétlen szeretet ereje él bennük, ami főleg a július 15 és augusztus 15 között született gyermekekre vonatkozik.

2015. augusztus 19 és október 18 között születtek, rendelkeznek az alternatív gyógyítás képességeivel, hajlamával. Testi-lelki rendellenességeket érdemes megtanulniuk természetes úton kezelni, helyretenni. A külső és belső rend jegyében születtek, útjuk során megismerhetik a legmélyebb lelki-spirituális igazságokat. Érdemes a múlt tanításaival, bölcsességeivel is foglalkozniuk.

2015. október 1 és november 2 között születtek, azért is jöttek, hogy rendet teremtsenek és érvényesítsék az égi igazságot. Kifejezetten erős az igazságérzetük, akaratuk ennek kifejezésére és a rendre irányul (főleg az emberi kapcsolatokban). Megküzdhetnek a tudásért és képesek szembesülni önmagukkal, ezek az élmények előre vivők az életükben. A szeretet ereje, bölcsessége él bennük. 

2015. október 16 és november 3 között születtek, az emberi kapcsolatok, az érzelmek és párkapcsolatok rendezésére hívatottak. Dolguk van a női minőséggel, a harmóniateremtéssel, a rend és harmónia az útjuk.

2015. szeptember 8 és december 2 között születtek, igen erős és mély, szenvedélyes hittel és igazságérzettel rendelkeznek, arra hívatottak, hogy átalakítsák a világban jelen lévő nézeteket, eszméket, hitrendszereket és a Rend üzenetét hozzák. Akár kényszeresen, ám rendkívül inspiráló, lelkesítő módon késztetnek a rendre, bármely értelemben. Ők is nagy átalakítók, újítók, a tudás elhozói.

ZenTaiAnna

Kép: playbuzz.com