ASZTRO NAPTÁR A 2017-ES ÉV VÉGÉRE – 2017. október

OKTÓBER

fátyol

26-án Nap-Jupiter együttállás – fény derül az igazságra! Erős angyali segítség is egyben. Ideje megcselekedni az igazságot, látni a valóságot. A Merkúr a Mérleg csillagképben halad tovább, együttáll az Alfa 1 és 2 csillagokkal – szellemi szinten és kommunikációkban eljön az (isteni) igazság ideje, érzékelhetővé, tudhatóvá válik az égi rendeltetés és törvény (mely ritkán azonos a földi szabályokkal).

27-én Nap-Syrma és Szaturnusz-Lesath együttállás. Belső rend megalkotása, angyali üzenetek ideje, illetve a méltatlan minőségek levágásának, elengedésének kezdete érkezik el. Végső, jelentős folyamat indul be annak érdekében, hogy hamarosan komolyabb minőségi emelkedést érhessünk el életünkben. A belső önmunka fontos napjai ezek.

28-án Vénusz kvadrát és Merkúr szextil a Plútóval – minőségi szintlépés ideje jön társas kapcsolatokat, párkapcsolatot, nőiséget, vágyak megélését, művészi munkát illető működéseinkben. Ideje élni és nem elfojtani testi, anyagi igényeket, örömöket. A háttérfolyamatok megértése, a spirituális elmélyülés, a beszélgetés segít. A Jupiter együttáll az Angyali Szűz finom, könnyű uszályával, a Syrma csillaggal. Ismét az igazság fénye világít rá belső működéseinkre.

30-án a Merkúr együttáll a Mérleg csillagkép első serpenyőjével – megmérettetésre kerül a múlt, kiderülnek a múlt igazságai, beszélgetések, eszmecserék által tisztázódhat a múlt több momentuma.