Amit a csillagok mutatnak…

Sokan olvasnak asztrológiai-asztrozófiai írásokat azért, mert kíváncsiak arra, hogy mi vár rájuk. Tudni szeretnék, mi az, ami jön, mire készüljenek, mikor valósul meg mindaz, amire a szívük vágyik…

Ez azonban felelősséghárítás, hiszen az ember teremtőként vesz részt életében. …de akkor miben segít mégis az égi térkép?

Az égi jelképrendszer analóg azzal az energetikai rendszerrel, amely az emberben működik. Ugyanazok a teremtő erők, amelyek bennünk élnek, szinkronban megtalálhatóak nagyban, az égbolton is. Tehát az égi jelképrendszer megmutatja, hogy mikor, mely időszakban, milyen teremtő erőket működtetünk és hogyan! (De semmiképp nem a fizikai történéseket…)

Ahhoz, hogy az életünkben érdemi változás történjen és olyan dolgokat éljünk meg, amelyekre valójában vágyunk, nem elég hagyni, hogy sodorjon az élet – uralmunk alá kell vennünk teremtő erőinket! Erre kitűnő időszak kezdődött el, azzal, hogy a Nap az Oroszlán csillagkép alá érkezett és itt halad együtt, itt teljesedett ki a szerdai újhold is.

Változás akkor lesz, amikor mi magunk elkezdjük tudatosabban működtetni a teremtő erőinket és akkor, amikor ezek letisztítására törekszünk!

Asztrozófusként több, mint két évtized tapasztalatából látom, hogy nagyon szépen megfigyelhető egy adott bolygó tranzitjánál, hogy hol tartok éppen ugyanazzal a teremtő erővel, amit a bolygó jelképez és ami bennem él!

Abban tehát, hogy mi történik velem a fizikai síkon, önmagamat tudom jobban megismerni. Minden történés az eredménye annak, amit eddig működtettem. Ha változást szeretnék, mert valami nem tetszik – akkor nekem kell változtatni a saját teremtő erőimen! Hiszen nem a bolygó tesz velem dolgokat, hanem ő csak jelképezi azt, amit én működtetek! Ha eddig pl. alacsonyabb szinten rezgettem egy adott bolygót, akkor ennek eredményeit éltem. Ha magasabb szintre akarom rezegtetni annak a bolygónak az energiáját, akkor magamban kell azt megemelnem!

Hogyan tehetem ezt meg? A teremtéseim javarésze a tudattalanból indul. Tehát, ha direktben nem elég tennem, akkor a tudatalattiban, illetve ide kapcsolódóan, az energetikai rendszeremben szükséges rendet tennem! Ez lehet egy hozott minta, vagy tudatalatti program átírása, vagy lehet múltbeli élmény feldolgozása, stb. Egy a lényeg: magamon kell dolgoznom! Így változik meg a tudatosságom és ezzel az energetikai rendszerem is.

Nem elég tehát várni, bármilyen bolygóállásra, vagy nem ajánlott szidni bármilyen, bennünket tükröző jelképrendszert. Ha változást szeretnénk – valóban magunkkal kell kezdenünk! A számunkra rejtett, tudat alatt megbújó dolgok felfedezése teljesen új teret tud nyitni életünkben és nem csak megoldást, de tiszta megértést hoz bármilyen élethelyzetre, amelyben eddig voltunk!

Zentai Anna

Kép: Pinterest