Amilyen a szándék, olyan az eredmény!

AMILYEN A SZÁNDÉK, OLYAN AZ EREDMÉNY!

Vannak a világunknak olyan törvényei, amelyeket nem tanítanak az iskolákban, pedig mindannyiunknak jó lenne ismerni, tisztában lenni vele, mert egyből sokkal kevesebb gondunk lenne. Az egyik ilyennel évekkel ezelőtt, egy magas szintű spirituális iskolában találkoztam. Ez pedig így szól: “Minden kezdetben benne van az egész.”
Ez egy olyan alaptörvény a mi földi életünkben, rendszerünkben, ami akkor is működik, ha észre sem vesszük. Ezzel dolgozik az asztrozófus is, ha egy születési képletet vizsgál. Amikor szakrális növénytant tanultam, ott is elmondták, hogy az egyik legmeghatározóbb dolog, hogy milyen szándékkal (!) kéred el a hajtást, virágot a növénytől és mennyire fontos meghatározni és ki is nyilvánítani ezt a szándékot a növény felé.

A világunk két alap alkotóeleme: az energia és az információ.
A SZÁNDÉK MAGA AZ INFORMÁCIÓ, AMIT A TEREMTŐ ENERGIÁBA TESZEL.
!
Gondolkodj hát eszerint, minden teremtésednél!
Hányszor panaszkodunk, nyavalygunk, hogy nem azt kapjuk, amit akarunk? De vajon azt felülvizsgáltuk, hogy milyen szándékkal indítottuk el azt az adott dolgot, annak a teremtődését?
Vizsgáld felül a kapcsolataidat: vajon te milyen energiával léptél bele, milyen szándékkal indítottál? Mi volt az első élményed, érzésed abban a kapcsolódásban? Mit vittél bele, milyen energiát? …és vajon a másik mit tett bele és ez mennyire volt más, vagy hasonló? Mindezek függvényében hol tart most ez a kapcsolat?
A szándék ereje, milyensége meghatározza az adott dolog alakulását.
Légy éber a szándékaidra!

Zentai Anna

Kép: Pinterest