Amikor béke van… úgy kint, mint bent.

Nem, nem kell mindenkinek rosszul lenni. Nem kell mindenkinek nehéznek érezni ezt az időszakot. Nem kell mindenkinek fájni.

Sokan vagyunk, akik már kiemelkedtek ebből. Akik már kimunkálták magukat és megtisztították a szívüket annyira, hogy mindegy, milyen idők jönnek – béke van.

Minden nap lehet egyformán szép, minden pillanatban meg lehet lelni a hálát, erőlködés nélkül is. Mert egyszerűen VAN. Nem tud már nem lenni. Magától van. Akkor is, ha egy nap aktívabb, vagy intenzívebb, akkor is, amikor történnek dolgok – ezek mégis egyensúlyban és harmóniában történnek, ellenkezés nélkül, elfogadással, alázattal és belső békével.

Ez nem egy távoli dolog. Ez végtelenül egyszerű.

Nem kell részt venni sem őrületben, sem szorongásban, sem görcsölésben, sem fájdalomban, sem nehézségben. Lehet látni, tudni róla, de részt venni nem kell. Van az az állapot, amikor egy kvadrát már csodás alkotásokat, felszabadulásokat, várt eredményeket hoz. Van az a feszültség, ami már alkotó inspiráció, öröm és haladás. Nem, nem kell nehéznek lenni, el ne higgyétek!!!

Mindenki más tudatszinten van és az energiák megélése ettől függ. Nem a kívül történtektől. Nem az energiától függ az ember. Az ember önnön magát működteti. Amikor ide megérkezik valaki, akkor már nem úgy szól másokhoz, hogy hú, de nehéz ez most és figyeljetek oda erre! …mert már tapasztalati tudássá ért benne, hogy ahol a figyelem, ott az energia. Már nem mindegy számára, hogy mire hangolja társait, mert tudja, hogyan működik a teremtődés és egy a társaival is. Hanem azt mondja ilyenkor: figyi, ha nekem ment, akkor te is meg tudod csinálni! Gyere velem! Megmutatom, hogyan! Neked is sikerülni fog!

Gondolj csak saját magadra… te is a békét, a harmóniát, a bőséget, a nyugalmat, az örömöt kívánod… a jobb életet várod magad is. Nem akarsz rosszat magadnak. A jóra vágysz és ennek lehetőségét keresed. Mit és hogyan mondanál akkor önmagadnak? Annak, aki keres, aki vár, aki remél? Úgy szólj hát másokhoz is, ahogyan önmagadhoz szólnál! Oda irányítsd a figyelmet, ahol az van, amit önmagadnak is akarsz! Hiszen minden visszatér, amit kinyilvánítasz, amit messzire rezegsz…

Zentai Anna

Kép: Pinterest