Álommágia

Álommágia

term

Játékra hívlak, tarts velem te is!
Ha intenzív álmodó vagy és érdekel az álmaid világa, ha szívesen fürkészed az álmaidat, akkor ezt élvezni fogod! 🙂

Érdekes összefüggéseket találtam ugyanis az álmok és az égi jelenségek között, ami számomra is egy új felfedezés. Nem árulom még el pontosan, mi is ez, a lényeg, hogy az egész egy hirtelen bevillanó ötlettel kezdődött!
Talán nem titok, hogy számomra a spirituális út egészen kicsi gyermekkoromban, az álommunkával, az álmaim kutatásával kezdődött. Óriási segítség az önismereti úton mind a mai napig, hogy az utóbbi 20 évemből megőriztem az álomnaplóimat, amelyekbe dátum szerint feljegyeztem az álmaimat.
Pár hete, egy szép őszi napon, a dolgozó asztalomnál ülve, a hajnali álomélményen merengve, egy váratlanul bevillanó gondolat futott át rajtam: kell, hogy legyen összefüggés a szerelmemmel álmodott álmaim és az égi jelölések között!
Azonnal előkaptam az éppen aktuális álomnaplómat, kiírtam az összes dátumot, amikor vele álmodtam és fogtam az Efemeridát (lásd: bolygóállások pontos helyzetét tartalmazó táblázat, évkönyv). Végignéztem minden adott álomidő fényszögeit… és BINGÓ! Megtaláltam!
Bizony, nagyon is van összefüggés. Megvannak azok az időszakok, idősíkok, amikor a lelki társaddal könnyebben tudsz kapcsolódni. Ezeken az időintervallumokon kívül is létrejöhet a kapcsolódás és az álom, de ilyenkor sokkal gyakoribb, tisztább, intenzívebb! Mintha átjárók nyílnának meg egymás lelkéhez. Hidak, amik összekapcsolnak, összekötnek.
Álommunkám ezen részét most nektek is közreadom – dolgozzatok vele, gyakoroljátok, hasznosítsátok!
Mi a teendő?
Semmi más, csupán annyi, hogy a megadott napokon figyelitek az álmaitokat és leírjátok, amit tapasztaltok. Persze minden nap érdemes figyelni őket, foglalkozni velük, leírni őket, hiszen amire a figyelmet helyezzük, az energiát kap, erősödik, így az álmodó képesség is edződik, fokozódik, tisztul és mélyül. De a fő kérdés az, hogy ezeken a napokon tapasztaltok-e valami mást, valami különlegeset? Van-e a ti álmaitokban is összefüggés, hasonlóság az itt közölt napokra virradó álmokban?
Az álmokat érdemes minden nap dátummal ellátva, jelen időben leírni, mintha most történne, így könnyebben visszaidézhetők.

Mindezen felül örömmel közlöm, hogy hamarosan újra tartok Álomelemző Műhelyt egy külön meghirdetett program keretében, ennek részleteiről hamarosan itt, az oldalon értesülhettek. Ezen a programon együtt vethetjük magunkat az álmok izgalmas világába, megtanuljuk az álmodó képesség erősítését és az álmaink értelmezését, sok gyakorlati technikával együtt.

A figyelemre érdemes álomidők a következők:
November 04, 06, 08, 16 (gyenge), 17, 22 (kiemelten), 27.
December 01 (gyenge), 03 (erősen kiemelten), 10 (gyenge) 16, 17, 28, 29, 31.
Január 02, 06, 20, 21.

Jó szórakozást – fényes felismeréseket – hasznos tapasztalatokat kívánok mindenkinek!

(ui: Tehát, hogy tiszta legyen: a szabályokban nem történt változás, nem beszélgetek publikusan. Az álommunkát mindenki egyedül, maga végzi. Minden hozzám intézett kérdéssel privátban, e-mailen keresztül tudok válaszolni, amennyiben az valóban fontos. A szóban forgó témában pedig a nemsokára meghirdetett program kapcsán tudok majd segíteni.)

Az idei év végén Veszprémben, 2018 elején pedig Budapesten is várható ÁlomMűhely program. A program kiírását a Facebook oldalon találjátok majd. Jelentkezni a kiírás megjelenésétől kezdve lehet.