…akik könnyen adják magukat

Akik könnyen adják magukat…

bb provo

Azok a nők, akik könnyen adják magukat… azok elszakadtak a Forrástól. A kapcsolat él ugyan a tiszta, ősi Forrással, a Női Erővel, de leszűkült az áramlás. A női minőség ismerete, bölcsessége nem tud teljességben, tisztán, vagy részben sem megnyílni előttük.
Az elszakadás azért történt, mert olyan fájdalom, sérülés, trauma érte őket, hogy inkább lezárták az erőtereket, a csatornákat, a fájdalom és veszteség, vagy annak újbóli megélésétől való félelmük elfedi a tiszta női tudást, a tiszta női minőségben való létezést. Elfedi előlük az önbizalom, az önértékelés, az önbecsülés minőségeit és azokat az ősi erőket is, amelyeket egy nő tiszta, természetes állapotában magáénak tudhat. Amit nem kell, hogy iskolákban, sem spirituális tanfolyamokon tanítsanak, mert puszta létezésével hozza magával és természetéből fakadóan tudja, mikor és milyen helyzetében hogyan viselkedjen, cselekedjen. Ha még nem nyílt meg ez a tudás, akkor a nőiségét érő sérülések feloldásával megnyílik.
Azok, akik könnyen adják magukat… segítségre, szeretetre, gyógyulásra szorulnak.
Ha lesz egy lányom… akkor mindenképpen megtanítom neki, hogy ne engedje, és miért ne engedje, hogy bárki, csak úgy hozzányúljon. Megtanítom neki, hogy a test nem csak hús, hanem szent misztérium, hogy a nő hordozza magában az életet adó grált, ami dimenziók kapuja. Elmondom neki, hogy

ÉRTÉK VAGY!

„Ért-” – mert csak az van kellő önértékelés birtokában, aki érti, ki is ő és hogyan is működik, mi zajlik benne. Ehhez pedig nem elég a puszta fizikai megközelítés. Ahhoz, hogy tudjuk, mik az igazi “értékek”, ahhoz meg kell értenünk a világ működését.
„-Ék” – mert ragyogó dísze vagy Isten Ajándékainak, áldott már az által is, hogy e Teremtett Világ része lettél.
Nőként is… Férfiként is.
Érték vagy.
Becsüld meg ön-magad!

Zentai Anna
asztrozófus