A Szív Forradalma

A SZÍV FORRADALMA

Ha azt kérdeznétek, mi zajlik most, miért történik ennyi drasztikus változás, hova fokozódhatnak még az események és mire megy ki a játék – akkor most mesélek…
A 2016-os év előrejelzéseiben a főszerepet a Mag-yarság (mag-őrség) felvállalása kapta (Lásd: http://fenyszovo.blog.hu/…/2016_a_magyarsag_felvallalasanak… ). Ezt sokan sokféleképpen értelmezték, de a lényege az, hogy eljött az ideje felvállalni önnön mag-unkat, azt, amire a szívetek valójában (!) nyitni tud, amerre a lélek tiszta hívását érezzük és mindez egyéni szinteken (és nem csoportosan) zajlik! A nemzet karmája az egyéni sorsok alakításától függ. Ahogyan engeditek felébredni a szíveteket és ahogyan engeditek a belső vezettetést – úgy emelkedik meg a nemzet rezgésszintje is! Mindenki csak önmagát tudja megváltani, más embert nem.
Az 1956-os forradalom kerek hatvanadik évfordulóját éljük, ami nem csak két szaturnikus kört, hanem annak egy más szintjén lévő ismétlődését jelenti. Az, ami 60 éve volt, most SZELLEMI SZINTEKEN ismétlődik! Most nem kell, hogy testi-anyagi áldozatokkal járjon – most az egó burkai omlanak le és a félelemből épített bástyákat bombázzuk szét. A Szaturnusz (az anyag szentsége, az isteni minőséget hordozó anyag) és az Antares csillag (a Skorpió szíve, a legmélyebb szeretet, az éltető erő) egyesülése július végén és augusztus végén, mérföldkő a folyamatban. Igazi szabadságharc ez, a szívek szabadságáért. A szeptemberi őszi napéjegyenlőségig érdemes eldöntenünk, milyen utat választunk, melyik oldalra állunk – a racionálisra, vagy a szívünket követjük? A Jupiter belépése a Mérleg jegyébe (szeptember 9.) ebben sokat segít majd. Az október 23. körüli napokban még inkább tetőződnek majd a folyamatok és ezt követően már egy új, szabadabb, tiszta létminőségbe érkezhetünk.
Most minden forrong. Örvénylenek az energiák, tombolnak a viharok. Amint Bent, úgy Kint. Érzik ezt a gyerekek is, akik látszólag ok nélkül nyűgösek. Érzi mindenki. „Őrület” van – amibe nem baj, ha most belevetjük magunkat. Mert aki megteszi, aki hagyja kicsit megőrülni mag-át, az fog a végén igazán „örülni” (vagy már most!).
Egy dologra érdemes felfigyelnetek: habár körülöttünk minden forrong, kavarog, összecsap és összeomlik, tetőfokára hág és kirobban… a középpontban már BÉKE VAN!
Vonatkozik ez nem csak Európa Szívére, de főként arra a belső középpontra, ami a Ti Szívetek… Nézzetek mag-atokba: pontosan érzitek, tudjátok, hogy minden úgy van, ahogyan lennie kell, hogy most alakul, most transzformálódik azzá az életetek, amivé Ti mag-atok is igazán akartátok!
Már tudhatjátok, tudjátok, mi az, ami Bennetek ÉL. Ez akar most teret kapni, megteremtődni. Ehhez kell lerombolni a régi minőségeket, hogy Tiszta és Nyitott Szívvel lépjetek át az újba.

Köszönöm a tiszta információkat Marcsinak.
ZenTaiAnna

“A szabadság ennyi: mások engedélye nélkül Önmagadnak lenni!”

szív

(ismeretlen)