A Szeretet Ereje – A halogatás vége – Nap-Plútó együttállás a Bak jegyében

Szerdán délután a fényt adó, világosságot elhozó, cselekvő erőket aktiváló Nap és a mindent-áttörés égi jele, a Plútó egyesülnek, a Nyilas csillagkép Tejútról leérkező, kiáradó részénél, a Bak zodiákusi jelében.

Adott szempontokból elmondhatjuk azt, hogy

  • eljött az idő, nem halogathatunk tovább! A lélek hívása, a motiváció most már mindent legyőz! Egyértelmű cselekvésnek jött el az ideje – a régi rendszer leomlik, az idők változnak, ideje nagy erőkkel az új felé indulni!
  • ha eddig nem volt meg a teljes rálátás, akkor most ideje jön annak, hogy az egész helyzetet, amiben vagyunk, tisztán átlássuk! Ennek kapcsán már nem kérdés, hogyan és merre tovább!
  • a változás ideje eljött! Ám ezt a változást nem külső erők teszik meg helyettünk, hanem nekünk, magunknak kell megtennünk! Cselekvően, a szívünk vállalásának útjára, a hívatásunk, az elhívásaink útjára léphetünk.
  • ha eddig megengedtük, hogy elnyomás alatt legyünk bárki, vagy bármi által, akkor itt az ideje annak, hogy önerőből kilépjünk ez alól és megtegyük önmagunkért a szükséges lépéseket! Senki más nem fogja elvégezni helyettünk az életünk munkáit, lépéseit – hatalmas erőt kapunk most ahhoz, hogy végre megtegyük!
  • a szeretet mindent átható erejének való jelenlétben, a koncentrált szeretet-erőkkel tudjuk most megélni az időt, minden szent pillanatot.

A Hold gyógyító erőket áraszt ma, a Merkúr pedig direkt irányba fordul – ideje megbeszélni, kimondani, megvitatni és megtudni mindent, ami eddig készülődött!

Zentai Anna

Kép: Pinterest – Főnix