A Szaturnusz ereje – Engedd meg magadnak!

A Szaturnusz ereje – Engedd meg magadnak!

szati

A Szaturnusz-Plútó együttállásról egy januári cikk már jó ideje a Blog oldalon olvasható, de most nézzünk rá egy másik aspektusból is!

2019 – A Szaturnusz és a Plútó üzenetei

A Szaturnusz lényegi kulcsszava az ENGEDÉS! Az, hogy valamit ‘megengedek magamnak’! Addig éljük csak meg korlátként (önkorlátozásként, saját öntudatlan teremtő erőink korlátként való megnyilvánulásaként), amíg ezt a téves programot futtatjuk magunkon belül. De ha egy puszta nézőpont-váltással azt mondom, hogy mostantól az adott dolgot ‘megengedem’ magamnak – akkor máris ott lesz minden, amit addig, számomra kellemetlen módon nélkülöztem, ez pedig lépésről lépésre a tökéletes teljességre nyit kaput!

A Szaturnusz üzeneteinek személyes vonatkozásai a következők, akár a születési képletre, akár a jelenlegi tranzit állásra vonatkozóan:

Szaturnusz az I. házban – “Megengedem magamnak, hogy ÉN érvényesüljek! Megengedem, hogy az legyen, amit ÉN akarok!”

Szaturnusz a 2. házban – “Megengedem magamnak, hogy ÉN döntsek! Megengedem magamnak, hogy az ÉN véleményem számítson! Biztos vagyok magamban!”

Szaturnusz a 3. házban – “Megengedem magamnak, hogy kimondjam/kimutassam/kinyilvánítsam/beszéljek róla!”

Szaturnusz a IV, házban – “Megengedem magamnak, hogy önmagam legyek és arra alapozzak, amit ÉN érzek! Megengedem magamnak, hogy önazonos legyek, hogy otthon legyek önmagamban!”

Szaturnusz az 5. házban – “Megengedem magamnak az élet örömeinek élvezetét! Engedem, hogy szórakozzak, örüljek és jól érezzem magam!”

Szaturnusz a 6. házban – “Megengedem magamnak, hogy rendet tegyek és a helyére kerüljön minden! Engedem, hogy végezzem a dolgom! Engedem, hogy életemmel nemes célt szolgáljak”

Szaturnusz a VII. házban – “Megengedem magamnak, hogy kapcsolódjak! Megengedem, hogy elhatárolódjak mások véleményétől és az számítson, ami ÉN vagyok! Engedem, hogy kötődjek. Engedem, hogy megmutatkozzak a világ előtt.”

Szaturnusz a 8. házban – “Megengedem magamnak, hogy érezzek! Engedem, hogy a felszín mögé lássak. Bízok magamban! Engedem a változásokat, ami valójában magasabb minőségbe való szintemelkedés!”

Szaturnusz a 9. házban – “Megengedem magamnak, hogy higgyek! Megengedem magamnak, hogy tudjam az igazságot! Engedem, hogy tanuljak/tanítsak.”

Szaturnusz a X. házban – “Megengedem magamnak, hogy előrelépjek, haladjak, fejlődjek, hogy egyről a kettőre jussak! Megengedem magamnak a beteljesülést, a célhoz érést!”

Szaturnusz a 11. házban – “Megengedem magamnak, hogy letegyem a terheimet! Megengedem magamnak a szabadságot! Engedem, hogy megkapjam az élet ajándékait!”

Szaturnusz a 12. házban – “Megengedem magamnak, hogy megéljem az Egységet! Megengedem magamnak, hogy befejezzem, ami nem jó nekem, hogy lezárjam, ami nem hozzám tartozik! Engedem, hogy vége legyen! Engedem, hogy megpihenjek és feltöltődjek!”

(Aki szeretné tudni, hogy melyik életházában áll, vagy halad éppen a Szaturnusz, az astro.com oldalon ingyenes horoszkóp kalkulátort talál.)

Zentai Anna

Kép: Pinterest