A nyári napforduló üzenetei – Küldetésünk: A SZERETET! – Regulus az Ég Tetején!

Az önszeretet helyreállításával és megerősítésével minden megoldódik – mások felé pedig a feltétlen szeretet működtetésével forduljunk, ez hozza meg a fejlődést, bennünk és kapcsolatainkban is!

Új időminőségbe, új kozmikus esztendőbe léptünk! Június 21-én 16:58-kor (magyar idő szerint) elkezdődött az új év és az ekkor megnyíló energiakapu meghatározza az előttünk álló időt is! Nézzük, mik a nyári napforduló képletének üzenetei!

Az Ég Mélye, az IC-tengely, a gyökereink és hozadékaink tengelye, a stabil alapokat jelentő tengely, amely most egzakt együttáll a Sas csillagkép Altair csillagával! A révülésben és álomban kapott üzenetek, égi útmutatások, a lélek és szellem szárnyalása az, amit e csillag ereje behív és eleve fontossá tesz az elkövetkezendőkre! Alapvető most a nyitottság, a tisztítás és a szabad létezés elve (Vízöntő csillagkép)!

A küldetés sorstengelye, az MC-tengely éppen az Oroszlán csillagkép ragyogó szívére, a Regulusra mutat! Küldetése most mindannyiunknak az, hogy bármi is zajlik bennünk, csak a feltétlen, igaz szeretetet vigyük ki a felszínre, járva az önismeret útját, önmagunkkal szembenézve, a múlt tanításait elvéve, erőinket uralva, méltó, emberi módon bánjunk önmagunkkal és másokkal is! Akik önismereti úton járnak, megtapasztalhatják mostantól, hogy az önszeretet az, aminek működtetése mindent megold és igazán előre visz! Ez pedig társainkra kiterjesztve másokkal is a szeretetben való, tiszta kapcsolódásokat segíti.

Az Aszcendensen, a Kelő Ponton a Mérleg csillagkép első serpenyője a múlt igazságainak megmérettetését üzeni indíttatásként. A szív mérlegre kerülése hoz igazi ébredéseket. Szemben a Deszcendensen, a Nyugvó Ponton a Kos csillagkép termékeny része és a kanyargó Eridanus folyó a társaink által ránk visszatükröződő impulzusok által mélyre vivő belső útról és gondolataink anyagba öntődésének fontosságáról, a tudatos teremtésről mesélnek.

A Zodiákus évkör szerint az Asc a Skorpió jegyében áll, így a két születési bolygó most a Mars és a Plútó – a két erőbolygó! A Mars (önérdekérvényesítés, erő, akarat, szellemi emelkedés, nyílt önkifejezés, férfi) a 9. házba kerül, az Oroszlán csillagkép Napútra hajló feje alá. Önmagunkkal szembenézni, tanulni, az igazunkat, a vágyainkat és szerelmünket, szeretetetünket bátran képviselni, most kiemelt jelentőségűvé válik! A Plútó a 3. házban, a Nyilas csillagkép felé tartva üzeni, hogy felvállalásaink eredménye egy magasabb tudás, egy erőteljesebb kapcsolat a MagasabbRendűvel. Lehetőségünk van arra is, hogy mélyreható megújulást tegyünk abban, ahogyan kifejezzük magunkat, önvalónkat!

Az Uránusz a Deszcendensen sarkalatos energiává lép elő és kapcsolataink tisztulását, kapcsolatrendszerünk megreformálását üzeni. Ideje nyitni új nézőpontokra és elképzelésekre, ideje másképp gondolkodni a kapcsolatainkról! Minden függéstől mentesülnek most a kapcsolataink. Aki foglalkozik önfejlesztéssel, önmunkával, most érdemes kifejezetten e témában (párkapcsolat, emberi kapcsolatok, nyilvánossággal való viszony) oldást, tisztítást végezni.

A 9. házban látható, szép együttállás az égi, isteni szerelem lehetőségét is elhozza. Egyébiránt sokat tanulhatunk most a kapcsolatokról és megérthetünk fontos összefüggéseket.

A Tejút a 2-8. házak tengelyét köti össze, így ami felemel, illetve kiemel a megszokott körökből, az az önállóság, az önbizalom, az önmagunkra való támaszkodás, az önálló döntések meghozatala! Mind a döntéseinkben, választásainkban és az érzelmeink kezelésében is fontos, hogy senkitől ne engedjük befolyásolni magunkat, találjuk meg saját erőforrásainkat és határozzuk meg mi magunk az életünket!

A Nap a 8. házba kerül, a láthatatlan, lelki-spirituális működések területére. Mostantól feltárulnak a mögöttes hajtóerők, ráláthatunk a titkokra, a dolgok hátterére. Most nagyon fontos, hogy ne csak azt figyeljük, ami a felszínen van, hanem kezdjük el kutatni azt, ami nem látható, felfedezni a teremtés és az energetika, illetve a lélek működéseit! Fontossá válnak az érzelmek, érzések, fokozottan erősödnek az álmok, az intuíció, a megérzések!

Zentai Anna

Kép: Astro Sky asztrológiai szoftver – A nyári napforduló asztroszkóp képlete