A nőket ért erőszak, a nőiséget ért traumák gyógyításának ideje van!

Hetek óta zajlik egy nagyon mély folyamat, amelyben a nőket, a nőiséget – beleértve a férfiak női aspektusát is – gyógyító, traumaoldó energiák áramlanak. Évszázados vétkeket, tévesztéseket oldunk most fel önmagunkban. Minden, ami eddig akár rejtve, titkolva, elnyomva volt, most felszínre tör, akár lelki, akár testi tünetekkel, oldásokkal kísérve. Változásban van a férfi minőség is: erőszak helyett a védelem erejét kell most már élnie; azt az erőt, amellyel ki mer állni önmaga gyengéd, intim, finom lélekrészeiért és a nő védelméért is.

A Mars, mint férfi princípium legmagasabb földi megnyilvánulása a szeretet nyílt kimutatása – a Vénuszé, mint női princípium pedig a végtelen ősbizalom és termékenység, amellyel magas szinten már belesimul a férfiba, megadva magát, végtelen bizalommal nyújt finom, meleg fészket a számára és alkot ezen egységből új és új világokat, teszi gyönyörűvé és gyönyörré mindkettejük létezését.

A Vénusz, mint női princípium különböző kapcsolódásai e folyamat oldási szakaszairól tanúskodnak. A Szaturnusszal való kapcsolódása a női minőség védelmét, őrzését, óvását hozza. Az Uránusszal való kapcsolódása a tisztulást és blokkoldást, a nyitást hozza. A csillagokkal való fénykapcsolódásai visszasegítik őt a fájdalomból az örömbe, az elzárkózásból és emberi játszmákból az élvezetek önfeledt megélésébe. A Nappal való kapcsolódása által felfényesíti önmagát, gyógyítva és újra élővé téve az addig sérült részeket. A Holddal kapcsolódva önnön női erejében erősödve is finomodik és képessé válik újra megérkezni belső otthonába.

Figyeljünk egymásra, érezzünk együtt azokkal, akik hasonló utat járhatnak, vagy azokkal, akik a másik oldalon ellenpólust szolgáltatnak e folyamathoz! A kettő csak együtt lehet egy… gyógyul a nő, gyógyul a férfi is, s ez a kapcsolatok gyógyulásához és teljességéhez vezet.

Zentai Anna

Kép: Pinterest