A nagy sorsfordulatok ideje

A nagy sorsfordulatok ideje

ceteridkos

Van a csillagos égbolton egy hely, ahol a nagy sorsfordulatok történnek. Az Eridanus folyó legnagyobb kanyarulata ez, amely egy hirtelen, de határozott irányváltással a mélybe ereszkedik és az addig megszokottnál jóval másabb irányt vesz.

Az Eridanus folyó az ég misztikus útja, maga a belső út, az önismereti út. Az a fajta tudatosság, állapot, amikor nem kívül, nem a láthatóban keresem a magyarázatokat (és kifogásokat), hanem magamba nézek, a lelkemre figyelek és a belső hívásokat követem. Látszólag visszafelé folyik, a Nap járásával ellentétes irányba, ahogyan a lelkére, belső iránytűjére hallgató ember is látszólag szembemehet a közvéleménnyel és a másoktól elvárt, elfogadott normák szerinti cselekvésekkel. Ám éppen ez az az út, amelyet megjárva elérhetjük a valódi ‘megérkezés’, a teljesség, a feltámadás, a magasabb szintekre érkezés állapotát. Ennek a folyónak egy hosszú, egyenes szakasza után egy nagy kanyarulata vezet a mélyebb szintekre. E folyókanyar felett ragyog a Cet csillagkép (Cetus) és még feljebb a Kos (Aries) csillagkép feje. A Kos feje a szellemiség, a tudatosság jelképe, a Tejútra néz, tehát a magasabb, isteni minőségű, a körforgásból kiemelő minőségek meglátása és tudatosodása tartozik hozzá. A Cet a mély vizek alvilágából, az ösztönös világból emelkedik a felső világba, teste még a mélyben, feje már a felső félkörön van – vagyis a mély ösztönök, a bennünk munkáló erők és érzések tudatosodása tartozik hozzá. Felismerések, melyek során rájövünk arra, mit is érzünk valójában, hogyan is működünk. Eszmélések, ébredések, amikor önmagunkat fedezzük fel és tudomást szerzünk arról, ami eddig is ott volt az orrunk előtt – valamiért mégsem akartuk látni, észrevenni…

Ezek azok a megélések, amelyek a nagy sorsfordulatot elhozzák. Ez a nagy folyókanyar pedig a Zodiákuson pozicionálva a Bika jegy 2 és 10 foka közötti részen helyezkedik el. Tehát minden olyan időszakban, amikor itt halad egy-egy bolygó, akkor ezek a megélések megjelenhetnek az életünkben. Természetesen nem minden egyes nap hoz nagy felismerést, mindenki az egyéni útja és fejlődési szintje szerint éli meg ezeket. Lehetnek ezek kisebb és igazán nagy, életre szóló felismerések is – utóbbiak jellemzője, hogy nem tudhatjuk előre, mikor, hol és hogyan talál ránk! 🙂

Jelenleg az Uránusz jár ezen a területen, amely princípium eleve a magasabb szintű szellemi megértés, a rendszerek átlátása és az ebból adódó tudattágulás, megtisztulás, felszabadulás végigélése. Villámcsapásszerű felismeréseket, ötleteket és gondolatokat is jelöl. 2021. április közepe-végéig tartja fenn az ébredés lehetőségét. Lássuk, mikor nyílik még meg a sorsfordulatok mágikus kapuja!

VÉNUSZ – A termékenység, szépség, harmónia, ősbizalom, szerelem és párkapcsolat bolygója április 22-én aktiválja ezt a kaput.

MERKÚR – A Merkúr, az intellektusunk, szellemünk, gondolatvilágunk és az információáramlás, kommunikáció és megértés planétája április 23-24-én hozza el a fordulatok idejét.

NAP – A Nap a cselekvő énünk, ugyanakkor isteni önvalónk jelképe is. április 29-től május 1-ig nyitja meg e lehetőséget, április 29 és 30 a főbb megélések ideje.

MARS – A Mars már elvégezte a dolgát, január 25-26-27-én hozta el a felismerések és fordulatok idejét és legközelebb ugyanezt csak 2022. július 18-19-én teszi.

HOLD – A Hold minden hónapban elhalad itt, ez lelki-érzelmi megélések, impulzusok és tapasztalatok által érkező felismeréseket és fordulatokat hoz.

Márciusban: 17. szerdán délelőtt.

Áprilisban: 13. kedden a kora délutáni órákban.

Májusban: 10-én hétfőn este.

Júniusban: 6-ról 7-re virradó éjjelen, 7-én hajnalig, így álmaink üzenetében lehet jelen!

Júliusban: 4-én reggel-délelőtt, valamint 31-én a késő délutáni órákban.

Augusztusban: 27 éjféltájban, 28 hajnalig.

Szeptemberben: 24-én reggel-délelőtt.

Októberben: 21-én a délutáni órákban.

Novemberben: 17-én este, éjfélig.

Decemberben: 15-én hajnalban, álmaink idején.

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.