A Mars-Jupiter szembenállásról…

Sajnos, a vasárnap tetőző fényszögkapcsolatról elég sok megtévesztő, alacsony rezgésszint felé irányító írást lehet olvasni. Holott, ha tisztában vagyunk ennek alapvető üzeneteivel és valódi égi hátterével, akkor éppen ellenkezőleg állunk hozzá és tudnánk, miről szól valójában és mekkora lehetőséget hoz! Nézzük hát.

aaaaa

Vasárnap éjféltájban éri el csúcspontját a Mars és a Jupiter szembenállása, aminek jelentősége, hogy a Felemelkedés Útján, a Tejúton lesz! Ezek a napok, különösen a vasárnap, tehát rendkívül nagy lehetőséget hoznak arra, hogy szintet emelkedjünk! Most eleve felemelő, isteni erőkkel dolgozunk! A Mars Nimród csillagai felett jár, a megvilágosodás, a felismerések, ez által a sorsuralás lehetőségét hozva el, a Bika csillagkép szarvai között, vagyis magasra emelő szellemi erők birtokában vagyunk! A Jupiter pedig a legmélyebb igazságainkat ragyogó Skorpió és a tudatos teremtés mágiáját üzenő Kígyótartó csillagai alatt! A Kígyó Farkát tartó kéz alatt haladva, a hit, a bizalom és igazság planétája figyelmeztet arra, hogy teremtéseinket mi magunk tartjuk kézben, de nem a tudatos, hanem a tudattalan működéseinkből teremtünk! Hatalmunkban áll kézbe venni ezeket a teremtéseket és átalakítani velük a sorsunk – ennek kulcsa pedig a mélyebb önismeret!
A Nap ugyanakkor a Cet csillagkép legfényesebb csillagával, a Menkarral áll együtt, ami a Cet orra – önmagunk kimunkálásának, a nagy, belső felfedezéseknek jött el az ideje!

A már zajló nagy korszakváltásban, amely lépésről lépésre való áttörésekkel van jelen, ez a hétvége fontos lesz, hiszen a változáshoz nem kell más, mint ismerni, tudni azt, amit eddig nem ismertünk, nem tudtunk! A felismerések, a tudatosodás újabb fázisa következik, hogy minőségi szintlépések történhessenek.
A kulcs: a BEFELÉ való figyelem! Azt érdemes figyelni, hogy belül mi zajlik, mi van bennünk, mit érzünk, mi van a lélekben!

Zentai Anna

asztrozófus

Kép: Stellarium csillagászati program