A hívatásról és a Bika csillagképről…

A Hívatásról…

hivat3

Hold a Bika csillagkép alatt jár ma, itt teljesedik ki a telihold is. A Bika a termékenység, a létrehozás, a gyarapodás és növekedés fázisa. Közvetlen kapcsolata az Istenek Útjával mutatja, hogy a termékeny erők használata is felemel egy magasabb minőségi szintre. A termékenységből születő biztonság törvényét közvetíti, ami az egyszerű hétköznapi életben úgy is megjelenik, hogy ha élünk a termékeny, alkotó erőinkkel, akkor egyre erősebb stabilitást, biztonságot érhetünk el.
Gyakran látom, hogy elkezdtek valamit és aztán idővel feladjátok, kiléptek belőle, vagy nem értitek, nektek miért nem megy úgy, mint másoknak, miért nincs olyan jó eredmény. Vagy olyan mélyre nyomjátok a hívatástudatot, hogy szinte el is felejtitek, mi a dolgotok a földi életben.
A Bika is azt üzeni: amiben igazán termékeny vagy, az által tudsz biztonságot teremteni! A hívatásod is az, amiben termékeny, alkotó módon tudsz működni, amit teljes szívvel-lélekkel csinálsz! A titok: az ENERGIABEFEKTETÉS! Amibe nem sajnálsz energiát fektetni, az a te utad! Amire szívesen szentelsz fáradtságot és még az sem számít, hogy kapsz-e érte pénzt, vagy nem, az a te hívatásod.
Ha időt, energiát szentelsz annak, amit csinálsz, akkor az működni fog. Ha kikerülöd a nehézségeket, ha nem teszel bele energiát, ha a könnyebbik oldalán akarod megfogni a dolgokat – nem fogsz elmélyülni benn, nem lesz eredményes. Ha viszont megtalálod, mi az, ami lelkesít, amiben termékeny, kreatív vagy, amibe mersz és akarsz energiát adni – akkor törvényszerűen jön az eredmény, a siker.

Zentai Anna