A Felülemelkedés ideje van!

A FELÜLEMELKEDÉS IDEJE VAN!

A fényt adó Nap a Tejútra lépett a Bika öklelő szarvainak csillagai között, így napjaink már érezhetően a felemelkedés erőit árasztják!

A felemelkedés, vagy felülemelkedés ereje, időminősége az, amelyben most vagyunk. Az elmúlt napokban ráláthattunk arra, hogy mik azok a minőségek bennünk, amelyeken ideje van már felülemelkedni, illetve mit van ideje feljebb emelni, rezegtetni magunkban. Vajon mik azok a negatív gondolatok, érzések, amelyeket ideje pozitívabbá, magasabb rezgésűvé tennünk? Hiszen ezek által teremtünk! Belőlünk indul ki és hozzánk tér vissza minden. A Nap emelő erejét most érdemes tudatosítani, ha felé fordulunk, ha ránézünk. Mint mindig, most is mindkét szinten zajlik ez, hiszen mindkét szinten, látható és láthatatlan szinteken, test és lélek-szellem szintjén is létezünk: fontos az is, hogy egyetlen érdemi, határozott, tudatos döntéssel ellépjünk a lehúzó minőségektől, gondolatoktól, de fontos az is, hogy dolgozzunk magunkon a mélyebb szinteken is, éljünk a segítő módszerekkel, felénk nyújtott segítő kezekkel.

Holnap, azaz kedden kora délután lesz egzakt a telihold, amely a Nap és a Hold szembenállása. Mindig elmondom ilyenkor, hogy önmagában ez a helyzet semmit nem csinál – ahogyan egyetlen bolygó sem ‘csinál’ velünk semmit. A Nap a rálátást adja a Hold által képviselt lelkiségünkre, érzésvilágunkra. Ha van most bennünk elfojtott, elrejtett, kidolgozatlan minőség, akkor ez jelenhet meg feszültségként, amely feltörni és elsimulni kíván. Nem a telihold teszi – ha dolgozunk magunkon és foglalkozunk ezzel, akkor ez az érzés elsimul, ha béke van a lelkünkben, jól alszunk és nyugodtak vagyunk, jól éljük meg ezen napokat is.

Ez a telihold most szólni fog az igazságok és a tudás megnyilvánításáról, kimondásáról, szól gyógyulásról és megértésről is. Hamarosan érkezik a teliholdas útmutató, a következő írásban. Mindeközben pedig ideje van továbbra is a férfi mintához, az akarat kinyilvánításához fűződő hitrendszerek gyógyításának, a valódi akarat megfelelő érvényesítésének, a vágyak felszabadításának, a kapcsolatrendszerünk megtisztításának és az új dolgok felé való nyitottságnak.

Zentai Anna

Kép: Deviantart