2024. június 29. szombat – 30. vasárnap

Szombat hajnali álmaink során magasabb szintre hangolja bennünk a Teremtő a párkapcsolat, a jólét, a harmónia és a művészi készség erőit. A Vénusz és a Mars szextil kapcsolata teljesedik ki, ami egyaránt segít a női és férfi oldalunk harmonizálásában, családi és párkapcsolatok megszépítésében.
Ez az idő most kedvez bármely emberi kapcsolatunk finomításának, harmonizálásának és általában annak, hogy az élet örömeit szívből átéljük. A bika Mars az anyagban való megélésre, a test örömeinek élésére késztet, de most finom erővel, vele összefonódva a rák Vénusz érzékenységet és lelkiséget csempész ezek megélésébe. Kedvez az idő otthonunk szépítésének, de akár olyan élményeknek is, amelyek által, ha művészi munkával foglalkozunk, ihletet kapunk. Visszahívható olyan tehetség, készség vagy ihletettség is, amit a múltból hozunk magunkkal.

Szombaton este a Szaturnusz látszólag hátráló irányba fordul. Mivel a bolygófordulatok napjaiban a megszokottnál is könnyebben, áramlóbban lehet megélni az adott planéta által képviselt erőket és erényeket magunkban, így most minden szaturnuszi megélés ajándékot hozhat.
Megállni. Jelen lenni. Türelemmel. Más esetben kitartással. Állhatatossággal. Figyelni arra, mi az, ami megérett bennünk.. mi az, ami nem.. arra, hogyan, mennyire merjük élni az élet sodrában saját belső fényünket. Arra, hogy mit tartunk igaz értéknek. Kívül… vagy önmagunkban.

A szombat kifejezetten kedvez most a lelassulásnak, béke és harmónia élésének. Vasárnap is tovább áramlanak ezek az energiák, de vasárnap hajnalban már kicsivel energikusabb, tisztitó, felszabadító erők is érkeznek. Vasárnap délután pedig kis időre egy lelki regeneráló erőt kapunk, amely néhány órán át határozhatja meg csupán hangulatunkat, ám mélyre hat és ha engedjük, mélyen felszabadít.

Zentai Anna