2024. július havi előrejelzés – új videó!

Július a halhatatlan szerelem hónapja is lesz… ❤
Szer-elem… nem csak a kedvesünkről szól mindez, hanem az élet-szerelem állapotáról, az örök értékekről, a szerelmetes létállapotról, amikor olyan dolgokkal találkozunk, amik megdobogtatják és életben tartják, felhevítik a szívünket.
A Pollux csillag a halhatatlanság fényét ragyogja és már a hónap elején, az újhold táján ideér a Vénusz, így az egész holdhónapot meghatározza majd ennek a halhatatlan fénynek a betöltődése, majd hó közepén a Nap is egyesül vele.
Mindemellett igen aktív, mozgalmas hónapra számíthatunk – ha sokat figyelünk befelé, akkor mindez a belső világunkra is érvényes lehet, ahol megélhetjük azt a folyamatot, hogy tisztábban ráláthatunk számunkra fontos dolgokra, élethelyzetekre és hó végére ebből kifolyólag el is engedhetjük mindazt, ami már nem szolgál.
A Jupiter és az Aldebaran csillag egyesülése 9-én történik majd meg, ez lesz a hónap másik csúcspontja, amikor nagyon sokan képesek lesznek meglátni az isteni minőséget – önmagukban, kapcsolataikban, életükben, bármely területen – és innen már tudni fogjuk, hogyan tovább.
Hó végére az Oroszlán szíve, a Regulus is aktiválódik majd, ami ismét az életszerelem, illetve a feltétlen szeretet erejét hangsúlyozza majd.

Az új havi előrejelzésről készült videó már az Új Egyensúly oldal YouTube csatornáján nézhető, hallgatgató: