2024. február 12. hétfő – 13. kedd – 14. szerda – Tisztulás felgyorsítva!

Erőteljesebb tisztító energiákkal indul a hét! HÉTFŐN a Nap együttáll a Vízöntő csillagkép második legfényesebb, béta csillagával, a Sadalsuuddal. Most minden olyan cselekvés, tett, amely annak érdekében történik, hogy a lélek valódi hívásai szerint, önfeledten és terheinktől végre szabadon éljük meg, támogatottságot élvez. Önmagunk, terünk, kapcsolataink, életünk tisztításának egyaránt ideje van. A Merkúr is ma érkezik meg a Vízöntő csillagképbe, így erőteljesebb szellemi tisztulás indul el. Ideje jön azoknak a beszélgetéseknek is, amelyeken keresztül a múlt terheitől végre felszabadulunk, tisztázhatjuk kapcsolódásainkat másokkal és önmagunk előtt is!

KEDDEN kora reggel a Mars a Bak jegyéből a Vízöntő jegyébe lép. Ezzel erőteljesebb együttállásba kerül a Plútóval (saját magasabb megnyilvánulásával). A két erőbolygó pontos egyesülése szerdán kora reggel lesz! Légies jelben, a szellem terében találkoznak ők ketten, és a szellemi emelkedés fokozott erejét oltják a térbe! Felébresztik a bennünk élő szabadságharcost és megéreztetik bennünk azt a képességet, amellyel bármilyen helyzetből, gondolkodásból ki tudunk emelkedni, szabadulni! Hatalmas átalakító erőt adnak ők ketten, amellyel képesek vagyunk változni és változtatni, emelkedni és szárnyalni (felettük a Sas csillagai ragyognak), új dimenziót nyitni!

Csillagképi hátterükben már elhagyták a Nyilast, de még nem értek a Bak csillagzat feje alá. Erőteljes üzenete ez annak az erőnek, ami a tudás alkalmazásában rejlik számunkra! Itt az ideje, hogy a már megszerzett ismereteinket használjuk, újra elővegyük a tudást, a készségeinket, és alkalmazzuk azt a gyakorlatban, a hétköznapok szintjén! Tanítás és emlékezés általuk ér össze. Egzakt idejükben a 12. házban állnak, így az általuk képviselt erővel most minden olyan minőségtől képesek vagyunk megtisztulni, ami távol tartott eddig az egység élményének megélésétől, az egység megvalósításától. Ki tudunk lépni a méltatlan helyzetekből, már nem engedjük meg magunknak, hogy válasszuk ezeket és e lezárások felszabadulást hoznak, mélyebb megérkezést önmagunkba. Az Aszcendens az együttállás idején a múlt tisztázására, a múltból hozott terhek letételeire mutat, a Deszcendens a kapcsolatainkban a feltétlen szeretet erejét erősíti (Regulus csillag), a küldetés tengelye, az MC pedig a mélyebb megértések által a teremtő erőink kézben tartására, tudatos használatára hívja fel a figyelmet, utat mutatva a gyógyulás felé (Skorpió-Kígyótartó átfedés)!

Mindezen hatásokat finoman árnyalja a Vénusz és a Neptunusz kedd délutáni egyesülése egy harmonikus, csodaszép szextil fényszögben. Mély és mámoros érzések, ihletett művészi állapot, kapcsolataink harmonizálása, lelkünk súgása is érzékelhető általa. Ha van még olyan érzelem, vagy vágy, ami nincs megélve és dolgunk van vele, ez most visszaköszönhet. Kapcsolataink mélységeit is megérthetjük most.

A hónap közepe felé haladva érdemes ezen erőteljes energiákra felkészülni, akár böjttel, tisztább ételekkel is segíteni a test tisztulását (sokan jeleztétek már, hogy testi szinten jelentkeznek tünetek, allergiás reakciók, kiütések, bőrproblémák is, nem kell megijedni ettől, a test is tisztít most nagyon erőteljesen, ha segítitek a folyamatot, ez könnyebben és gyorsabban, mélyrehatóbban tud lezajlani!). Sok folyadék, könnyű ételek, meditáció, relaxáció – ezek mind rendkívül hasznos dolgok, érdemes alkalmazni őket!

Zentai Anna

Kép: Pinterest