2023. szeptember 27. szerda – 28. csütörtök

A karmikus utat járó ember szemszögéből nézve most az idejétmúlt gondolatok, nézetek, hozzáállások és egyéb kelletlen minőségek elhagyásának, a külsőségekről a belső minőségek felé fordulásnak van ideje (geocentrikus nézőpont).

Az isteni önvaló nézőpontjából ugyanakkor az egység megteremtésére irányuló, külső-belső tetteknek, munkáknak van ideje, a múltban már megszerzett képességek által. Most elvégezhetjük a még rendezetlen teendőket (heliocentrikus nézőpont).

A Nap csütörtökön együttáll a Szűz csillagkép térdével, a Zaniah csillaggal, így ezek a napok kifejezetten rugalmasságot, haladást, lépést kívánhatnak tőlünk és meg is van mindennek a támogató ereje.

A Hold szerdán a Vízöntő csillagai alatt járva a tisztulást, a szabadulást és a tápláló szeretet adását üzeni. Csütörtökön már a Halak csillagai alá érkezik és érzelmi téren visszaköszön a múlt, a már ismerős minőségek.

A szerdára virradó álmaink is lényegi dolgokra terelhetik figyelmünket, de a megtisztulás, az áramlás, az élettel való feltöltés idejét is üzenhetik. Csütörtökön estére mélyülnek az érzelmeink, fontos lehet, hogy stabilan maradva önmagunkban, szűrjük a beérkező hatásokat és együttérezve mind önmagunkkal, mind másokkal, de önazonosan viselkedjünk.

Pénteken jön egy csodás telihold, amiről a következő cikkben írok, illetve ekkor tetőzik a Vénusz és az Uránusz tudattágító, kapcsolatrendszereket tisztító fényszöge, amiről szintén olvashattok hamarosan…

Zentai Anna

Kép: Pinterest