2023. szeptember 09. szombat – 10. vasárnap

Ha a múltban megértettél és eldöntöttél valamit, akkor most ne másítsd meg!

Az, hogy hat égitest látszólag hátráló mozgást végez, visszaidézhet ugyan olyan helyzeteket, amelyek újraismétlődhetnek, de ez nem jelenti azt, hogy neked újra bele kell lépned ugyanabba a cipőbe.

Sokszor nem azért ismétlődnek a dolgok, mert dolgod van velük. Hanem azért is ismétlődhetnek, hogy határozott döntést hozhass arról, hogy már nincs velük dolgod. Mert a teremtés, a szabad választás továbbra is a te kezedben van!

Ha valamit megtanultál a múltban és nem akarsz újra megélni ehhez tanításokat, akkor nem kell. Na úgy érzed, nem elég erős a döntésed, akkor csak gondolkodj és lásd át az egész helyzetet! Amint megérkezik a megértés, megváltozik az érzés, ami a helyzethez fűz!

…de az sem baj, ha nem… az is elég lehet, hogy tudod, mit és hogyan akarsz, vagy mit nem… és lépsz.

Megteszed.

Mert tudod, hogy ez a helyes.

Önmagadért. Mindenkiért.

Mert ha önmagad felé lépsz, akkor mindenkinek a javára válik.

Ha egyetlen kis fogaskerék a helyére kerül a rendszerben, akkor az egész rendszer jobban fog működni.

Ezen a hétvégén is van lehetőség gondolkodni, megérteni, felismerni… a Nap-Merkúr együttállása, merkúri uralom alatt trigonban áll a Jupiterrel. Árad a tudás! Áradnak az ismeretek, a felismerések…

A Rák jegyében járó, Ikrek csillagkép alatt haladó Hold adja ehhez az emlékezés által érkező megértést és finomodást, a kapcsolódást a Felettes Énhez, aki mindig jobban tudja az irányt, mint a kicsi egó… A Szűz csillagai alatt járó Mars adja az önérdekérvényesítés erejét és a lépések lehetőségét… de nem csak kint. Hanem bent, önmagunk felé, egyre mélyebbre…

Zentai Anna

Kép: Pinterest