2023. december 09. – 10. – Hétvégi csillagüzenetek

A Mars, a szeretet nyílt, egyenes kimutatásának, az erőnek és szellemi emelkedésnek a princípiuma, pénteken éri el az Antares csillagot, a Skorpió vörösen izzó szívét, a mély szeretet-erők kiáradásának így kiemelt ideje van, egyben érezhető az életünket összetartó, stabil erő is, hiszen az Antares Világ- és Tejútoszlop! A hétvége emellett a Vénusz és a Jupiter bolygók közös táncát hozza el, amely vasárnap hajnalban, az álmaink idején lesz egzakt!

A Nyilas jegyében haladó Nap az életkedv sugárzó állapotát oltja a lélekbe. Az évkör legmélyebb, legsötétebb, leghidegebb napjaiban kerülünk igazán közel a felsőbb világokhoz, a magasabbrendűhöz, Istenhez! A Jupiter által uralt fényadó is ezt éreztetni most, ideje van a magasabb világok felé élt hitből és bizalomból táplálkozó fény megélésének, a belső tűz ragyogtatásának, melyet a jövőképek, célok, a lélek számára elérni kívánt, hazahívó minőségek adnak.

Az égboltra nézve láthatjuk, hogy a Nap a Tejúton halad már, a Mars pedig őt követve éppen most érkezik oda, így a beavatások ideje már megkezdődött! Most az által tudunk kiemelkedni az ördögi körökből, hogy gyakoroljuk az életünk alakítása feletti döntésképességet, cselekvő aktivitást, irányítást, vezetést, erőkifejtést!

Szombaton a Hold a Szűz csillagkép Angyali csillagterében halad, így most nagyon erősen súgnak szellemi segítőink, érdemes velük tudatosan együtt dolgozni, vagy együttműködésüket kérni szívünk vágyainak megvalósításában. Vasárnap már a Mérleg csillagkép alá érkezik az éjszaka fényadója.

Vasárnap a hajnali álmokat különösen érdemes megfigyelni, ébredéskor vagy reggel leírni! (Ha éjjel álomra ébredünk, azt mindig írjuk le, vagy mondjuk hangrögzítőre, mert reggelre elszáll! Ez az álmok normál működése.) Az Angyali Szűz csillagai alatt járó, érzéki skorpió Vénusz most a Kos csillagkép alatt, a Cet feje felett haladó, szeretetteljes Jupiterrel kapaszkodik össze, hogy egymást inspirálva egységbe hívják erőiket. A testi örömök, megélések ereje és a bizalom, hit, életkedv ereje együttesen, egymást erősítve rezgi be a teret. Különös ereje van – és lesz innentől kezdve – a táncnak, illetve bármilyen művészi önkifejezésnek! A Jupiter oldaláról ugyanakkor egy nagy szellemi ébredés és irányváltás is látszik, amely mostanában végbemegy bennünk (lásd a decemberi videót, lent). A Vénusz-Jupiter aspektus szent pillanatában az életünk, erőink, önmagunk feletti Erő behívása történik meg a koronacsakrán keresztül, amellyel uralni vagyunk képesek az életünket, de nagy erőt kapnak azok az anyák is, akik gyermeket nevelnek, vagy szeretnének! A termékeny erők kiáradásának ideje is ez, olyan szellemi változások, nézetek, hitrendszerbeni változások alakulhatnak, amik által még termékenyebbek, alkotóbbak lehetünk. Kapcsolati tanítások is jelen vannak, amelyek az önbizalomról, biztonságról, test-lélek egymást kiteljesítő kapcsolódásáról szólhatnak.

Ha nehezen élnéd meg a beavató időt, akkor ez a cikk neked szól:

https://ujegyensuly.hu/spiritualitas/asztrozofiai-felkeszito-a-tel-nagy-beavatasaira-zentai-annatol

Az egész, december havi előrejelzést itt láthatod-hallhatod:

Zentai Anna