2022. szeptember 14. szerda – 15. csütörtök

Szerdára virradóan már álmunkban megkaphatjuk azokat az útmutatásokat, amelyek az isteni minőség felé vezetnek, erőt adva az igazi célok eléréséhez. Álmaink a szellemi erőkkel, a hit erejével átitatva az önlegyőzésről szólnak most, akárcsak a nappali órák. Érzelmeinkben ma nagy teremtő erő rejlik!

A Nap most együttáll a Denebola csillaggal, amely az Oroszlán nemző csillaga. Fény-birodalmak születése történik meg ebben a térben, így hangsúlyos teremtő erők vannak most jelen! Új világot, új birodalmat teremthetünk. Napközben emberi kapcsolataink rendezésére, a bizalom megerősítésére érezhetünk késztetést. Harmonizálni tudjuk a családi és lelki életünket is. Estére a Hold és az Uránusz együttállása az érzelmi nyitottság óráit hozza el. Ismét hangsúlyossá válik a lazítás, a könnyedségre való hangolódás. Új dolgok kezdete, elindulása zajlik, amelyek már termékenyebbek, harmonikusabbak, biztonságot adóak!

Csütörtökön a Hold a Pleiadok csillagai alá érkezve a hónap legtermékenyebb napját mutatja. Álmaink itt már tisztulásról, felszabadulásról szólnak és valódi értékeket képviselő dolgainkról. A délelőtti órákban az érzéseinkre, érzelmeinkre érdemes fokozott figyelmet fordítani. Intuíciónk is kitűnően működik. Lelki-érzelmi működéseket és élményeket most mélyebben megérthetünk. A délután folyamán nagyobb ösztönzést kapunk a megújulásra, átalakulásra. A folyamat, ami már zajlik: a régi, nem működő rendszerek lebontása és új, valódi értéket képviselő alapokra való helyezkedés. Ezt segíti ez a délután is.

Egyre jobban fokozódik a két, pénteken egzakt fényszög ereje is: a Vénusz-Mars, mint a kapcsolatok rendezése és a Nap-Neptun, mint az önmagunkra való tiszta rálátás. Most semmiképp ne foglalkozzunk mások dolgaival! Hatalmas lehetőség rejlik ezekben az energiákban, ha önmagunk mélységeiben merülünk el! Így találunk meg igazi, nagy megoldásokat!

Kulcsmondatok: “A megértés és a tudás teremt és változtat.” (Vénusz-Mars)

“A bennem élő valóságot tisztán látom.” (Nap-Neptun)

Zentai Anna

Fény-kép: Bakonybél – Félvér Stúdió

Facebook oldal: Félvér Stúdió