2022. március 31. <3

A lelkünket, érzéseinket és hangulatainkat jelölő Hold a nap kezdetén még a Halak érzékeny jelében jár, majd kicsivel dél előtt megérkezik a Kos tüzes jelébe. Lelkünk így egyik pillanatról a másikra kap lángra, intenzívebb érzelmi megélések várhatóak déltől. Az erő, amit eddig gyűjtöttünk, teret nyer, motivál, lendületet hoz. A háttérben ugyanakkor végig a Halak csillagkép ragyog, a múltba visszaúszó hal aranyfonalának csillagai itt visszatérő lelki-érzelmi minőségekre hívják fel a figyelmet. Fordítsunk több figyelmet arra, ami erőt ad a lelkünknek!

Álmainkat ma is érdemes figyelni, annál is inkább, mert amit szívből megálmodunk, megvágyunk, azt a reggeli órákban már el is kezdhetjük megvalósítani – ekkor igen erős teremtő, támogató erők áramlanak. Az álmok és elképzelések megvalósulását, anyagba öntését is segíti a csütörtök délelőtt, ugyanakkor segíti azt is, hogy a lelkünk mélyebb rétegeit feltárjuk és megismerjük, a láthatatlan világ (lélek, psziché, tudat, energetika) működéseit. Önazonosságban, lelki egység élményében, a jelenleg már zajló, nagy átalakulási-szintlépési folyamatokban is támogató a reggel és a délelőtt.

Emellett egyre hangsúlyosabban van ideje annak, hogy gyógyítsunk magunkban minden olyan sérülést, amely az akaraterővel, szabad akarat megélésével, öntudatossággal, bátorsággal, férfi mintával, férfiassággal, erő kifejtésével, önmagunkért való kiállással, új kezdetek elindításával, egyenes és őszinte kommunikációval kapcsolatos.

Az április elsejei újholddal – nem vicc, nem tréfa – sok új energia beindul. Már most is érezhetőek az elmozdulások, amelyekre régóta vártunk, már elkezdtek kikelni az eddig elvetett fénymagok és egyre nagyobb erővel tartanak a világosság, a ragyogás felé!

Zentai Anna