2022. március 30. szerda

Szerdai álmaink segítik a megkönnyebbülés, a felszabadulás már zajló folyamatát. Ráéezhetünk annak az állapotnak az ízére, amikor lelkünk szabadon szárnyal, bármiféle megkötöttség, fogva tartás, ragaszkodás, kényszer és függés nélkül. Bármi, amit eddig fogtunk, birtokoltunk, vagy aminek hagytuk, hogy ezt tegye velünk, azt most segítenek elengedni az éjjeli-reggeli-délelőtti energiák. A jövő áldásainak készít teret mindez, a felszabadultság és könnyedség terébe új, magasabb minőségű dolgok tudnak megérkezni hamarosan.

A Hold 14 óra után megérkezik a Halak csillagképbe, így délutántól érezhetjük, hogy a múlt érzelmei, lelki minőségei visszaköszönnek, de a hozott intuitív képességek is. Az esti órákban a Hold együttáll a Jupiterrel, majd a Neptunusszal – kerüljük a függőségeket okozó szereket, ám fogadjuk be inkább az érzéseket, figyeljünk jobban lelkünk tiszta érzéseire, nagy és mély érzelmekre! Lélekben most fogékonyak, megengedőbbek, segítőkészek, odaadóak lehetünk, tegyük meg ezt, ha nekünk is jólesik és lelkünket gazdagítja! Ha viszont azt érezzük, hogy egy adott helyzetben áldozatként, szenvedő alanyként vagyunk jelen, ott húzzuk meg a határainkat! Intuíciónk, megérzésünk fokozottan működik, bízzunk önmagunkban, ösztöneinkben, a pozitív érzésekben!

A Vénusz ma együttáll a Sadalsuud csillaggal, a Vízöntő csillagkép múlt vizénél, vagyis most kiemelten megéljük a múlt tisztázásának lehetőségét, a múltból hozott női és párkapcsolati minták tisztulását. Ideje tisztába jönni azzal, hogy milyen is egy igazi, tiszta, jól működő női minta (férfiaknak és hölgyeknek egyaránt), de azzal is, hogyan lehetünk igazán termékenyek, alkotók, vagy hogyan tudjuk művészi módon kifejezni önmagunkat. A szépséggel és biztonságérzettel kapcsolatos működéseink is tisztulnak. Ideje, hogy érzéssel, erővel töltsük fel kapcsolatainkat.

Zentai Anna