2022. március 25. péntek

Kép: Pinterest

A Hold a tüzes Nyilas jeléből mára megérkezik a Bak földes jelébe, így ideje van az anyagban működtetni az eddig szerzett ismereteket, tudást. Amiről eddig csak gondolkodtunk, azt most már csináljuk meg! Ideje van koncentrációnak, fegyelemnek, de minden időben a jelenlétnek is. A Természet ébred, a tüzes napok után ma már lehet öntözni, hiszen szárazság van, ahogyan ezzel együtt a lélek is szomjazik a szeretetteljes érzésekre, az érzelmekkel való táplálásra, az érzések áramlására. Pénteken és szombaton érdemes elgondolkodni az “engedés” különböző értelmein, azon, hogy mit jelent ez most számunkra és ráhangolódni az engedésre, megengedésre, beengedésre.

Pénteken reggel-délelőtt új kezdet tud jönni, melyet már álmaink is jeleznek. Ha merjük megnyitni érzéseinket és haladni vágyaink sodrásával, szabad akaratunkkal, akkor minden (belső) akadályt legyőzve el tudunk indulni egy magasabb minőség felé. A tiszta, szabad akarat fontossága, az igaz akaratunkért való kiállás hangsúlyos szerepet kap mostantól, mert belépünk egy olyan időszakba, amikor ezt kiemelten gyógyíthatjuk magunkban! Ideje jön, hogy felismerjük, mik az igazi vágyaink és tudatosítsuk, hogy ezek nem illúziók, hanem küldetéskódok, a lélek rezeg arra, amivel dolga van. Ideje, hogy öntudatosabbá, bátrabbá váljunk és beleálljunk erőnkbe, visszanyerve azt bárkitől és bármitől.

Olyan időket élünk most, amelyekben az eddigi elképzelések és vágyak fokozottan tudnak megvalósulni, anyagba öntődni! Segíti ezt ez a pár nap is, mély megértések és akár mély beszélgetések is várhatóak ebben a folyamatban, amikor bepillanthatunk a felszín alá, a fátyol mögé és tudatosul a láthatatlan. A Halak jelében járó planéták ugyanis a bak Plútóhoz kapcsolódnak és a neptuni erők a teremtő képzeletben, a lélek tiszta hívásaiban, alkotásaink megálmodásában is jelen vannak; míg a földes Bak már az anyagba öntésről szól, ám ez a folyamat lépésről lépésre, a régi önkorlátozó hitrendszerek sorra való megszűnsésével zajlik! Türelmesen, fegyelemmel, szorgalommal, kitartóan, céltudatosan, koncentráltan és megengedéssel érdemes haladni ebben a folyamatban, amely gyökeres átalakulást és újjászületést hoz, a lélek valódi vágyai szerint.

Zentai Anna