2022. május 31. kedd

E virágzó tavaszból a ragyogó nyárba forduló napon a Neptunusz és a Szaturnusz félszextil fényszöge adja az erőt ahhoz, hogy összegezve megértsünk, letisztázva befejezzünk, alázattal harmóniába hozzunk dolgokat, helyzeteket. Az elképzeléseink megvalósításához is hozzájárul ez az aspektus, ugyanakkor segít kioldani a még mélyben lévő fájdalmakat és önsajnálatot.

 A Hold a Bika szarvainál a Tejútra emelkedik, így lelkünk is emelkedőben van éppen, nagy lelki erővel egy magasabb életminőség tud megnyílni most. Álmaink még az új útra lépésről, egyensúlyról, sorsunk feletti uralomról szólnak, napközben aztán beavató lelki élményeket élhetünk meg, amelyek arra mutatnak rá, hogy a lelkünket, a belső vezetőt érdemes követni életünk útján, mindennapjaiban.

 Sokat segít mostanában, ha kapcsolati konfliktusok idején megpróbálunk rálátni a másik fél helyzetére, megéléseire is, illetve világosan, egyértelműen, őszintén és egyenesen fejezzük ki magunkat, valódi akaratunkat nem rejtegetve, merjük önmagunkat adni és megértőnek lenni kifelé is. Sok feszültség így tud igazán kisimulni, megszűnni.

 Az esti-késő esti órákban a stabilitás, az önbizalom és önállóság fejlesztésére is érdemes figyelmet fordítani, például nem másokat kérdezni saját választásainkról, hanem önmagunkra hallgatni, nem befolyásoltatva lenni senkitől. Érdemes ugyanakkor tenni az anyagi helyzetünkért és az életöröm éléséért is kreatív, alkotó módon, megtalálni az örömöt a kézzel fogható dolgok megteremtésében!

Zentai Anna


Az ingyenes meditációs hanganyagot (Táblatechnika meditáció) folyamatosan lehet kérni az onismeretikerdes@gmail.com címen. Kérjük, hogy a kiküldött levelekre ne válaszoljatok, ezen a címen egyéb levelezés nem zajlik, csak a hanganyagok kiküldése. Köszönjük!