2022. május 20. – 21. – Az év leggyümölcsözőbb teremtő napjai!

Ezekben a napokban a világosságot adó Nap és az információk áramlásáért felelős Merkúr együtt haladnak el a Fiastyúk (Pleiadok) csillaghalmaz alatt. A csillagos égbolt legtermékenyebb területe ez, amely most a teremtő erőink megsokszorozódását oltja az időbe! Minden egyes gondolattal, érzéssel teremtünk, ezért érdemes figyelni belső világunkra és tudatosan kezelni, irányítani erőinket. A két égitest együttállása a rálátó megértés napjait is elhozzák, hiszen a tiszta, világos rálátás ereje a szellemi megértéssel társul. 

 20-21-én a Nap, 21-22-23-án a Merkúr mozdítja meg a teremtő erőket, így most van ideje annak, hogy ha valamiben igazán szeretnénk eredményt elérni, akkor ebbe a dologba fektessük minden energiáinkat, gondolatainkat, érzéseinket és tetteinket is! Válogassuk meg tudatosan, hogy mivel foglalatoskodunk, mert abban fogjuk a bőséget megélni, a bőséges eredményeket élvezni! Ha valamit eddig nem sikerült megteremteni, akkor itt és most lássunk hozzá! Termékenyítenek a szavaink is, ezért figyeljünk arra, hogy társainkkal miről, hogyan és mennyire szeretetteljesen beszélgetünk!

 21-én kora éjjel a Nap az Ikrek jelébe lép a Zodiákus körön és estére itt áll együtt annak urával, a Merkúrral. Így a szombat este alkalmas a leginkább a világos, egyértelmű beszélgetésekre, közlésekre, gondolataink átadására, megértésre és megértetésre, illetve a bennünk élő Belső Gyermek gyógyítására, gyermeki énünk, játékosságunk megélésére is. Ráláthatunk ezen az estén arra, hogy mi az, ami nincs még a helyén bennünk, vagy az életünkben, megvilágosodhat, hogy hogyan kerülhetnek a helyükre a dolgok és ezen cselekvően elkezdhetünk dolgozni! A rendező beszélgetéseknek is ideje van.

 Az ikrek Nap idején a nyárba fordulunk, összegezve az eddigi tapasztalatokat, tanulságokat, feltámad az érdeklődés valami másra, teljesebbre és szellemi irányba fordulunk. A játékosság és vidámság ideje ez, ekkor jár a legmagasabban a Fény, a bennünk élő gyermek kiszabadul! Ideje félretenni a drámázást, átadni magunkat az áramlásnak és a könnyedségnek, egyben ideje van a megértésnek és az emberi kapcsolatokban a fontos dolgok kimondásának, megbeszélésének is.

Zentai Anna

Kép: Pinterest