2022. január 14-től 16-ig – Hétvégi üzenetek

2022. január 14. péntek – 15. szombat – 16. vasárnap

Indul a turbó gyógyulási folyamat!

Pénteken a gyógyító erők magasfokon égnek, a Mars együttáll a Kígyótartó alfa csillagával, a Rasalhague csillaggal! Ezen a napon, illetve e nap körüli 1-2 napban kiemelten érdemes bármilyen testi-lelki gyógyító módszert, szertartást végezni. Gondoljuk át azt is, hogy mibe fektetjük életerőnket és válasszunk tudatosan! A Kígyótartó ugyanakkor a tudatos teremtés csillagképe is, a Mars pedig a szellemi kitörés és emelkedés ereje. Ha tudatosan válogatjuk meg és generáljuk gondolatainkat, érzéseinket (amelyekkel mind rezgéseket hozunk működésbe), akkor most nagyon sokat tehetünk életünk alakulásáért, jobbításáért.

A Mars ezen a hétvégén eléri a Skorpió csillagkép méregfullánkját! Ez az a helyszín az égbolton, ahol minden, ami nem a bennünk lévő isteni minőséget szolgálja, ami a jelenlegi szintünkön nem az önkiteljesedés, ami nem az önazonosság – az végérvényesen és kíméletlenül megszűnik! Most elengedünk, leválunk, megválunk, abbahagyunk, befejezünk, gyógyulunk, véget vetünk. Érdemes szembenézni azokkal a belső minőségeinkkel, amelyekről már látjuk, hogy nem szolgálják a boldog és elégedett, örömteli mindennapokat. Ez a folyamat legerőteljesebben vasárnaptól jövő keddig tart.

A Jupiter is most hajtja magasra a tisztítás csillaghullámait, ennek a szombat és a jövő kedd a csúcspontjai. Már egy ideje a Vízöntő csillagképben halad, így mindent, ami nézeteinkkel, igazságokkal, hitrendszerekkel, bizalom és életkedv, öröm kérdéseivel kapcsolatos bennünk, most megtisztít. A múlt terheinek elengedése, a múlt igazságainak tisztítása van még soron és ebben a folyamatban a szombat kiemelkedik. A Vízöntő legfényesebb, alfa csillagához ér a Jupiter, ami a hagyomány szerint az első nagy szerencsecsillag – bármi bárhogyan is alakul tehát, csak jól jöhetünk ki belőle. Az égiekkel, angyalokkal való kapcsolatfelvétel és a tökéletes egyensúlyi állapot érzékelése, megélése is e csillagon keresztül valósul meg. Felettes Énünk üzen nekünk ekkor és segíti a felszabadító folyamatokat!

Napi kulcsok a megélésekhez:

PÉNTEK – A Hold a Bika csillagképben termékeny napról üzen, Nimród csillagai alá érve az önlegyőzés, önfelfényesítés és tiszta rálátás általi uralás idejét mutatja. A Merkúr napközben retrográd mozgásra vált, ez február 3-ig fog tartani. Ennek az időszaknak az üzenete az, hogy a megéléseink célja most az égiekkel való kapcsolatfelvétel és a tudás lehozása a földi, egóba szorult, korlátozott hirendszer helyett! A Merkúr a Nyilas Tejútról leérkező részéig fog ugyanis visszasétálni.

SZOMBAT – A Hold a Tejútra lép, megnyílnak a lélek kapui, az intuíció, az érzékelés és az álmok! Lelki-érzelmi beavatásokon megyünk keresztül. Emelkedhetünk anyaként, anyaság megélésében, együttérzésben, érzelmek megélésében, önazonosságban, belső hazatalálás céljából. Lelki küldetéseink felvállalása aktuális. Ekkor egzakt a Jupiter-Sadalmelik együttállás (tisztító, felszabadító folyamat része).

VASÁRNAP – A Nap és a Plútó együttállása eléri tetőpontját a kora délutáni órákban! Az önerőből végzett és megtett radikális átalakulások, gyógyulások, transzformáció és regenerálódás ideje ez! Most rendkívül mély, tiszta rálátást kapunk önmagunkra és a helyzetre, a folyamatra, amelyben éppen vagyunk! A szeretet rezgésén ez a feltételek nélküli, igaz szeretet mélysége és mindent átalakító ereje! Mögötte áll az az égi szándék, hogy megvalósítsuk és éljük végre azt, amiért a Földre születtünk – mindenki egyénileg a saját vállalása szerint! Ugyanekkor éri el a Mars a Skorpió méregfullánkját is, a végső leszámolások ideje ez, elsősorban a már korlátozó, önsorsrontó minőségekkel.

A Vénusz mindehhez azt teszi hozzá, hogy ideje van felkapcsolódni a magasabb világokhoz, tágabb és magasabb szemszögből látni és érteni életünket és főként a kapcsolatainkat. Ideje, hogy az igazi, szívbéli céljainkat tudatosítsuk és mélyebb megértés felé haladjunk!

Zentai Anna