2021. szeptember 21. – 22.

2021. szeptember 21. kedd – 22. szerda

A most zajló napok igazán csodálatos energiákat mozgatnak (egyéni kérdés, hogy ezt ki hogyan éli meg, ez mindig attól függ, hogy mennyire követte eddig, vagy meri követni most a lelke valódi hívásait, érzéseit). 22-én szerdán este történik meg a kozmikus új év kezdete, az ősz beköszönte, avagy az őszi napéjegyenlőség. Erről hamarosan külön írásban mesélek, most nézzük a hét első napjait!

Hétfőről keddre virradó éjszakán ragyog önnön teljességében a telihold, így lelkünk is ekkor kap leginkább fényt, világosságra kerülnek az eddig rejtett lélekzugok, ösztönök is. Ez a telihold együtt mozgatja most a cselekvő, gyakorlatias tetterőt és az érzésekkel teli lelkivilágot. Mély és nagyon tiszta érzésekre világít rá, segíti az elengedést, a múlton való továbblépést, a gyógyulást és rendeződést is.
KEDDRE virradóan álmaink mély, belső érzésekről, varázslatokról, a lélek igazságáról, múltról is mesélnek. Reggelre új út indul, megújult erővel! A keddi nap különlegessége most az a szellemi megérkezés, amelyet a Merkúr üzen! A szellemiség, a gondolkodás, a megértés, a kommunikáció és a játékos gyermeki énünk, gyermeki örömöket élő részünk a Merkúr. Hosszú útján, hosszú keresés után most érkezik el a Fény megtalálásához! A Spica csillaggal való együttállása nem csak angyali birodalmakat és magasabb szellemi dimenziókat nyit meg! A megértés fényét elhozva, Belső Gyermekünket gyógyítva, a keresett kincs meglelésének élményéhez vezethet.
SZERDÁN is zajlik még ez a varázsos együttállás, melynek erejét a Merkúr azonnal át is adja a regeneráló, megújító erejű, szenvedélyes Plútónak. Kora délután kiteljesedő fénykapujuk által az anyagban kíván megmutatkozni a szellemi újjászületés, a mélységes megértés, a gondolati dimenzióváltás, melyen most átesünk.
Mindezek mellett egyre erősödik a termékeny Vénusz és a tudattágító Uránusz közös összekapcsolódása is, amely csütörtökön válik teljessé, éppen akkor, amikor a Vénusz belép a Mérleg csillagterébe és a múlt igazságainak megmérettetését beindítja! Kapcsolati téren eljön az igazságok kiderülésének ideje, egyben ez által a megtisztulás, a szabadulás inspirációja is életbe lép! Erőteljesen zajlik most a bizalom helyreállítása, az ősbizalom, önbizalom, biztonságérzet minőségeinek gyógyulása. Mindannyian energiákat mozgatunk, állandó kapcsolatban élünk egymással – fontos, hogy rájöjjünk, hogy már eleve bennünk van az erőink Forrása, nem másokból, nem kívülről, nem a társainktól, nem más emberektől kell energiát nyerni! Elég, hogy önmagunk vagyunk és önmagunkra támaszkodunk, magunkban bízunk (és a LegMagasabbRendűben). A bizalom megléte csodákra képes, helyreállítja a békét, az erőt, a harmóniát. Ideje elengedni minden ragaszkodást, birtoklást és elfojtást! Ideje felszabadítani igaz vágyakat, megélni a fizikai létezés valódi örömeit!

Zentai Anna
Fényképen: Kerekerdő Sport- és Szabadidőcentrum, Uzsa