2021. október 04. hétfő – 05. kedd

2021. október 04. hétfő – 05. kedd

Ez a hét az értékek átörökítésének hete! Radikális, mélyreható átalakulásoknak van ideje, ugyanakkor annak is, hogy a valódi értéket és fényt képviselő dolgokat most átmentsük az utókor javára, az elkövetkezendő időszakra! A Nap a Holló csillagkép felett vonul el ugyanis és a csőrében gyűrűt, vagy fénylő cseppet tartó madár egészen vasárnapig válik mindannyiunk totemévé, az értékek átörökítését elhozva, szellemi, lelki és gyakorlati szinteken is.

HÉTFŐN az Auva ragyogó csillagának erejében fürdünk, aki a Szűz csillagzat szíve! A szeretetteljes megnyilvánulások, ölelések és érintések most varázserejűek lehetnek, élményt, tanítást egyaránt hozhatnak. A Hold a hétvégén már feltöltekezett a feltétlen szeretet erejével, most ezt az erőt viszi tovább, így a lelkünk is – ösztöneink uralásához, sorsunk tudatosabb teremtéséhez is felhasználhatjuk.
A Vénusz a Mérleg csillagkép második serpenyőjénél haladva, párkapcsolatokban, művészetekben, bizalom, termékenység és nőiség kérdéseiben most a jövőt idézi meg, egyben megmérettetnek most általa szívünkben a jövőt érintő igazságok. A Kígyó Fejét tartó kéz alatt haladva gondolataink tudatos működtetésére hívja fel a figyelmet!
E nap szól a ragaszkodások elengedéséről, szabadon megélt örömök megengedéséről, az este pedig mély érzelmekről, önazonossághoz szükséges bátorságról, lelki egyensúly megteremtéséről.

KEDDRE virradó éjjelen olyan álmok találnak ránk, amelyek tovább inspirálnak arra, hogy az eddig működtetett gondolatokon, hitrendszereken felülemelkedve merőben másképp, pozitívabban és nyitottabban, céltudatosan és önmagunkat felvállalva éljünk. Hogy erőnk és teremtő képességeink tudatában mindent a szívünk szerint alakítsunk át.
A kedd délelőtt segít a családi kapcsolatok és a lelkünk harmonizálásában, békülésekben és kiegyensúlyozásban. Mától a Nap már a Szűz csillagzat jövőbe lépő, megérkező részénél kezd járni, így a hét további részében a szebb és jobb jövőért tett lépések, előrelépések ideje van, a cselekvések és a szellem szintjén!

Zentai Anna – asztrozófus
Kép: Pinterest
Az írásokkal kapcsolatban felmerülő kérdéseket privát úton, e-mailben lehet feltenni.
A soron következő programokról a Facebook oldalon található a tájékoztató.