2021. november 20. szombat – 21. vasárnap

2021. november 20. szombat – 21. vasárnap

Ezen a hétvégén érdemes kipihenni az elmúlt időszak élményeit és erőt gyűjteni, nagy lélegzetet venni az újhoz. A Nap utolsó napjait tölti a Skorpió átalakító ciklusában, hétfőn lép majd a Nyilas tüzes jelébe. Mögötte már a Kígyótartó keze, amely a Kígyó Fejét tartja – szellemi erőink, gondolataink kézben tartásának jelképe.
A Hold szombaton a Bika, majd Nimród csillagképeiben halad, déltájban elvonul a Bika Tejútra néző szeme alatt, így ezekben az órákban látjuk magunk előtt az isteni minőséget (főként lélekben érezzük)! Vasárnap már a Tejútra lép a Hold, így megnyílnak a lelki beavató kapuk, az intuíció és az álmok erősödnek, ideje jön urává válni sorsunknak az által, hogy befelé indulunk, önvizsgálatot tartunk, egyensúlyba kerülünk és vállaljuk a szívbéli, magasabb szintű utat.
A Merkúr szombaton abban segít, hogy őszintén kimondjuk az igazságokat, kifejezzük önmagunkat, illetve, hogy megértsük egyszerre a mélyebb, a hétköznapi és magasabb szintű működéseket. Most tágabb megértést nyerhetünk, ha a láthatatlanban, önmagunkban és tágabb nézőpontból keressük a válaszokat. A múlt tisztázása által megérthetjük az isteni igazságot, vagy a szív igazát kimondva tisztázható a múlt. Vasárnap még inkább támogatva vannak a mélyebb megértések, a szavak és üzenetek átalakító erővel bírnak.
Vasárnaptól a Merkúr a Mérleg csillagkép jövőt megmérő részénél jár, így ekkortól egészen a jövő hét közepéig a jövő igazságai kerülnek mérlegre! Érezhetjük ezt majd beszélgetésekben, szavakban, üzenetváltásokban és megértés erejében is! Ugyanakkor a Mars hétfőn fog együttállni a Mérleg dupla alfa csillagával, amely a múlt igazságaint ragyogja – ez igen erőteljes energia, lendület, kitörés és elindulás, a múlt igazának megmérése által!
Érdemes tehát a hétvégét még befelé való figyelemmel, a láthatatlan világ, a mögöttes működések kutatásával tölteni – a jövő héttől egy jóval aktívabb időszakba érkezünk, ahol a beavató élmények folyamata már elindul és minden, amit az elmúlt hetekben megtudtunk, megértettünk, megalapozza a majdani eredményeket.

Zentai Anna – asztrozófus
Kép: Pinterest