2021. november 18. csütörtök

2021. november 18. csütörtök

HAGYD MAGAD MÖGÖTT A SAJNÁLKOZÁST, A KESERGÉST, A PANASZKODÁST, A SZENVEDÉST, A BÁNATOT!
Amíg odabenn ugyanazt ismétled, a külső tükör is ugyanazt fogja ismételni!
Minden, ami lehúzó, elszomorító érzést ad, bármilyen gondolat, hozzáállás, ami nem az örömteli életet szolgálja, most végleg megszűnni kíván! Mindazok a folyamatok, amelyekről írok és sokan mások is írnak, nagyon egyszerűen valami ilyesmiről szól, bárhogyan is legyen megfogalmazva, bármilyen köntösbe is legyen bugyolálva. Az egész univerzum összefogott már azért, hogy segítsünk magunkon és éljünk végre kiteljesedett, boldog, örömteli életet! Ideje észrevenni, hogy mik azok a magatartásformák és gondolatok, amelyekkel visszahúzzuk magunkat a régi, örömöt nem adó állapotokba és uralmunk, irányításunk alá hajtani ezt a folyamatot! A Nap még a Kígyó Feje és a Mérleg csillagképek alatt jár, így gondolataink irányításán, a teremtéseink TUDATOS oldalán van a hangsúly.
A csütörtöki napra virradóan eseménydús áloméletet élhetünk, álmaink során oldások, tisztulások is történhetnek, egyben nyitottabbá válhatunk a most zajló változásokra, az új és magasabb minőségekre. Anyai- és családi karmaoldás is zajlik.
Napközben a már zajló történésekhez hozzáadódik a mélylélek működésének megértése, a mély érzelmek megélésének hívó szava, a meghitt beszélgetések lángoló ereje. A szavak, mondatok, üzenetváltások mögött a múltat érintő igazságok bújnak meg, ez késztethet bennünket lelki megerősödésre, mélyebb együttérzésre, egységélmény keresésére és megélésére, de akár valaminek a befejezésére is. A múlt élményeinek kísértése jó értelemben lehet most velünk, ha erőt ad, inspirál és felemel.
A Hold ma elvonul a Kos csillagkép teste alatt, majd estére a Bika alá ér, az út ezen része erősen szól a testet öltött gondolatokról, tudatos teremtéseink beindulásáról, termékenységről és formálódásról, anyagba öntésről.

Zentai Anna