2021. november 15. hétfő – Mi vár ránk ezen a héten?

2021. november 15. hétfő – Mi vár ránk ezen a héten?

Eseménydús lehet ez a most induló hét, minden napra jut valami, ugyanakkor az energiák javarésze megoldásokról, támogatásról, felemelkedésről szól.
Hétfőn az igazságra derül fény!
Kedden a megújulást, a gyógyulást és az önállóságot támogató erőket kapjuk meg.
Szerdáig fokozódik egy szellemi feszültség, ami ekkor éri el tetőpontját és elsősorban a szabadság erejét képviseli bennünk. Szabadulni kívánunk mindentől, ami eddig kötés, függés, birtoklás, ragaszkodás, korlátozás volt. Itt elsősorban belső minőségekről beszélünk, a kívül megjelenő dolgok ezeket csupán tükrözik! A most egyre jobban feltörő, mélyről fakadó erők felébresztenek, kinyitják látásunkat, a múlt igazságainak kiderülését segítik, önmagunkra való eszmélés által új utat nyitnak. Az igaz vágyak és érzések megélése, ezek bátor vállalása csillapítja az erők ütközését; a kívülről érkező, esetleges erőteljes impulzusokban pedig saját múltbeli megéléseink visszaköszönését vélhetjük felfedezni – így most van ideje megtisztulásnak, terhek letételének, oldásoknak, karmatisztításnak, szabadulásnak!
Csütörtökön a mély, meghitt beszélgetéseknek, érzelmek kifejezésének jön ideje.
Pénteken reggel tetőzik egy női mintákat, párkapcsolati mintákat megtisztító, vágyakat felszabadító, örömteli megélésekre serkentő energia. Ezen a napon lesz telihold is (09:57-kor), amelynek most kiemelt üzenete, hogy a saját lelkünkre hallgatva szabaduljunk meg mindattól, ami nem vagyunk, éljünk tiszta, szabad, örömteli életet és bízzunk saját érzéseinkben!
Szombaton este az igazságok kimondásának és megértésének van ideje, vasárnap pedig már szellemi megújulást és a mögöttes dolgok megértését hozza a hétvége.

Ezen a hétfőn a Hold a Kos tüzes, impulzív jelében jár, ugyanakkor a Halak csillagkép visszaúszó halának fonala alatt, az egység élményét érezteti a lélek. Most kedvez az idő olyan új dolgok elindításának, amelyek mögött ott áll a múltból hozott erő és képesség, a még megélni kívánt élmény. A Merkúr a Mérleg csillagkép első serpenyőjébe érve a múlt nagy igazságainak kimondását és megértését üzeni! Most érdemes a múlt dolgairól beszélni, mesélni, informálódni. A Nap már a Mérleg csillagkép vége felé járva, a jövő igazságaira vetít fényt. (22-én hétfőtől lép majd a Nyilas jelébe, addig a Skorpióban halad, még a belső világba merülésnek, átalakulásoknak, lelki termékenységnek és stabilitásnak idejét mutatja ezen a héten.)

Zentai Anna

Kép: Pinterest