2021. november 03. szerda

2021. november 03. szerda

A Merkúr a Spica csillaggal áll együtt (egzakt ideje 2-án kedden van), a Szűz csillagkép legfényesebb csillagával. Az Angyali Birodalmak, a Magasabb Dimenziók megnyitását, hétköznapi és szellemi szinteken is az előrelépést, illetve a megérkezést, a Fény meglelését ragyogja a Spica! Szerdán e gyönyörű csillag terében egyesül a Merkúrral a Hold, a lélek jelölője is. Érzelem és értelem, lélek és közlés, ösztönök és titkokba avatás, anya és gyermek egyesülése ez! A bennünk élő gondoskodó, finom, érzékeny, intuitív, érzelmes lény és az értő, megértő, egyben örömteli és mozgékony gyermeki lény együtt jelenik meg az Angyalok birodalmában, a megérkezés pillanatában.
Kora délután inspirációt kaphatunk tanulásra, bölcsülésre, igazságok tisztázására, terheink megkönnyebbítő letételére. Később aztán meg is léphetjük, amit éppen szükséges; a megújító, átalakító erők kézzel fogható eredményekben kívánnak megtestesülni, délután öt és este hét között.Az esti órák már az érzelemteli beszélgetéseké, a lélek megnyilvánulásáé, a bennünk élő gyermekről való gondoskodásé, a lelki folyamatok megértéséé.
A fogyó Hold utolsó napjaiban segítsük a külső-belső tisztulást, elengedést, méregtelenítsünk, legyünk megengedésben bármi és minden irányába!

Zentai Anna

Kép: Pinterest