2021. március 08. hétfőtől 12. péntekig – a 10. hét üzenetei

2021. március 08. hétfőtől 12. péntekig – a 10. hét üzenetei

20210301_151347

Ezen a héten legfőbb fényadónk, a Nap a Vízöntő jövőt tisztító csillaghullámánál haladva, kedden a Halak csillagkép alá is megérkezik és e két csillagkép közös terében áll együtt a Neptunusszal, a mély lélek princípiumával (egzakt idő: csütörtökön 1 órakor). A legmélyebb, legigazabb, természetes és ösztönös módon működő érzéseink, lelkünk legtisztább hangja szólal meg a Neptunusz által, melynek erőt és világosságot ad most a Nap. Így a legtisztább rálátás lehetősége nyílik meg e napokban számunkra – rálátás mély lelkivilágunkra, mélyebb érzelmeinkre, de egyetemes összefüggésekre is. A legmélyebb érzelmek és a feltételek nélküli szeretet sugárzó, melengető fényének összefonódása csodálatos élményekkel, harmóniával, egységélményekkel ajándékozhat meg (ha még nem ezt tapasztaljuk, akkor arra érdemes figyelni, hogy milyen kétségek, hitrendszerek azok, melyekkel távol tartjuk önmagunktól a békét, az egységet, a teljességet és ezek meghaladásán és kitisztításán érdemes tudatosan dolgozni).

HÉTFŐN könnyedén összehangoljuk az érzéseinket a tettekkel, a tudatos oldalt az érzővel. Ideje van felcsatlakozni magasabb szférákhoz és lehívni magasabb szintű ismereteket, tudásanyagot, válaszokat, amelyeket mostantól a hétköznapok gyakorlatában hasznosíthatunk.

KEDDEN a Nap a Halak csillagképbe lépve, eléri az első halat, amely a múltba visszaúszó hal. Megkezdődik a lélekben zajló összegzés és számvetés és érezhetővé válik, hogy mik azok az igaz vágyak, melyeket még nem éltünk meg, melyekkel még dolgunk van, mik azok a sorsmunkák, melyek még elvégzésre várnak (akár erények kimunkálását, kapcsolatok rendezését, folyamatok végigvitelét illetően). Elkezdődik a múltból való visszatérő minőségekkel, dolgokkal való találkozás. Ami még nincs lezárva, befejezve, az újraaktualizálódik. Érdemes arra is figyelni, hogy ne akadjunk meg a gyakorlatban, felszínen zajló történéseken, hanem ezek által nézzünk mélyebbre, a láthatatlanba, önmagunkba, hogy meglássuk, mik ezek a dolgok! Ezen a napon a múltra való visszaemlékezés fontos felfedezésekre nyit kaput. Ideje van önfelvállalásnak és annak is, hogy az eddig halogatott dolgok elvégzésének nekiálljunk. A Merkúr együttáll a Bak csillagkép halfarkának szerencsecsillagával, a Nashira csillaggal, amely a jó hírek elhozójaként ismert. Az információáramlás és gyermeki öröm princípiuma így ezzel az erővel egyesül most.

SZERDÁN, ha van még olyan dolog, minőség, amely már teherként ül rajtunk, életünkön, akkor ezt ideje letenni, tisztázni. Érdemes tenni a felszabadulásunkért. A Merkúr most a Sadalsuud csillaggal áll együtt (Vízöntő csillagkép béta csillaga), így a tisztázó beszélgetések is megjelenhetnek. Szellemi-gondolati szinten is fontosak a tiszta gondolatok, a belső tisztítás, szabadság. Este érzelmeink kiáradóak, a segítségnyújtás, odaadás ereje érezhető, de az is, hogy lelkünkben tisztul le az igazság, bármely helyzetben, még a nem látható, vagy másnak látszó igazságokra is rá tudunk érzékelni. A Nap-Neptunusz együttállás most érezhető a legerősebben – saját mélységeink legtitkosabb rejtekeiben FÉNYT és SZERETETET kell találjunk! Érdemes most élni a teremtő képzelet hatalmas erejével és fénnyel feltölteni a bennünk élő vágyképeket, elképzeléseket! Titkok kerülhetnek napvilágra, bármely értelemben és fokozódik nem csak az intuitív érzékelés, de a művészi-alkotói ihletettség is.

CSÜTÖRTÖKÖN álmaink üzeneteire érdemes kiemelt figyelmet fordítani! Lelkünk igaz tisztasága is megnyilvánul rajtuk keresztül. Tovább zajlik a tisztítás, most már a múltból visszaköszönő minőségekkel együtt.

PÉNTEKEN már az új és szebb jövő teremtése, építése történik. A tisztítások, szabadulások már a jövő áldásainak készítenek teret. Ekkortól a Vénusz is belép a Halak csillagképben és megkezdődik az emberi kapcsolatainkban is a múlt visszatérő minőségei általi rendeződés, a folyamatok végigvitele és lezárása, melynek végső célja és eredménye csakis az EGYSÉGbe kerülés csodája lehet! Termékeny erőink működtetését és művészi munkáinkat illetően is a múlt kezd visszaköszönni. Újra jelentkezhetnek olyan tehetségek és alkotóerők, amelyekkel már volt dolgunk, de még rengeteg varázslatos élményt adhatnak nekünk, vagy rajtunk keresztül másoknak.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai útmutató folyamatosan rendelhető e-mailen keresztül, most kedvezményesen, 2000.- értékben!