2021. február 14. vasárnap

2021. február 14. vasárnap

20210213_211903

Baál – Int

Baál az ősi magyarok istene, eredendően termékenység- és szerelemisten, akihez többek között az esküvői szertartásokon és jövendőmondások ügyében is fordultak. A Fény hirdetője ő (bármit is tett vele az egyház). Neve tovább öröklődik a magyar szerelemtengerben, a Balatonban, a Balázsok, Bélák, Bálintok nevében.
Baál szeretetre int!
Legyünk szer-etetben önmagunkkal, egy-mással, hiszen mind ugyanazon az Egynek a másai vagyunk!
<3

A szombati Merkúr-Vénusz együttállásnak köszönhetően most a harmonikus, békülő beszélgetéseknek, szép szavaknak, kapcsolati tisztázódásoknak van ideje. A vasárnapra virradó álmainkat érdemes jól figyelni – lelkünk, Felettes Énünk üzen rajtuk keresztül és elképzeléseink, vágyképeink megvalósulásához kapunk támogatást. A múlt is visszaköszönhet. Az egész napunkat meghatározza, hogy különösen fontos erőt, képességet tudhatunk most magunkénak: a legmélyebb, valódi érzéseink őszinte, egyenes közlésére, kimutatására van lehetőség ezen a napon! Olyan titkos érzelmeket, mély vágyakat is könnyedén mondhatunk el, amelyeket eddig nem mertünk.

Napközben, főleg este, megérthetjük a helyzetet, amelyben éppen vagyunk és ez is hozhat megoldást, vagy békét a lelkünknek. Ez a nap is alkalmas fontos beszélgetésekre, a múlt tisztázására, nagy igazságok kimondására, jóindulattal és szeretettel. A színtiszta, őszinte, igaz megnyilvánulások napja a mai! Ugyanakkor a tiszta megértés is jelen van: átgondolva életünket, helyzetünket, most egyszerre érthetjük meg a hétköznapi, emberi működéseinket és a magasabb elveket, törvényszerűségeket.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére, április 30-ig szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.