2021. február 06. – 07. Hétvégi üzenetek

2021. február 06. – 07. Hétvégi üzenetek

gal

Szombaton a Harmónia és a Koncentráció egyesült, finom erejét érezhetjük. A Vénusz és a Szaturnusz együttállása a Bak csillagkép alatt jelöli, hogy a kozmikus térben rezgő erők most arról szólnak, hogy lassan, lépésről lépésre teremtünk harmóniát, egyensúlyt és minden szépet, ami testnek és léleknek kellemes. Az igazán értékes, bizalommal teli kapcsolataink most megszentelődnek. Amit eddig teremtettünk a kapcsolataink terén, illetve az eddig elgondolt kapcsolati működéseink vizsgáznak és érezhetjük, mi életképes, mi az, ami időtálló, valódi, tökéletes. A fény áldása mutatkozik meg teremtéseinken. A szépség és tökéletesség együttes ereje van jelen (adott esetben ennek hiánya, így inspirációja, hogy teremtsük meg). Aki önmagán dolgozik, annak a bizalommal, önbizalommal, nőiséggel és női mintákkal kapcsolatos megélései lehetnek előtérben. Mindez ugyanakkor friss, újító szeleket mozgat…

Vasárnap is jelen van még, bár távolodni kezd az érzés, amelyben tudjuk, mi képvisel szentséget a számunkra. Ez a nap már inkább a magasabb megértésé, az új dolgok befogadásáé, a tágabb nézőpontoké, melyek felszabadítanak, megkönnyítik az utat. Tisztításokat, oldásokat most érdemes végezni, különösen a nőiséggel, párkapcsolattal összefüggő dolgainkkal kapcsolatban. Ma érdemes minden új és eddigitől más élményre, impulzusra fogékonynak lenni, megfigyelni azt, hogy vágyaink, örömeink szabadon kívánnak szárnyalni.

A Hold hétvégén a Kígyótartó mágikus csillagterében jár, így a gyógyulás-gyógyítás napjai is ezek. Minden, amit az egészségünkért teszünk, most sokszoros erővel, hatékonysággal bír.

Kedvez az idő annak, hogy érezve és meghatározva hívogató, vágyteli céljainkat, most lépéseket tegyük ezek megvalósításáért – de úgy, hogy rugalmasak, könnyedek, minden lehetőségere nyitottak maradunk, nem behatárolva az utat, hanem szabadon engedve, hogy a legfőbb jó – vagy még annál is jobb történjen.

Zentai Anna

Kép: Pinterest

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen.

A 2021. első harmadévére szóló, részletes asztrozófiai-asztrológiai útmutató folyamatosan rendelhető 3000.- értékben, e-mailen keresztül.