2021. augusztus 05.

Elérkeztünk az idei év meghatározó napjaihoz!

Zajlik már a folyamat és – szerencsére – megy is tovább ?
Most indultak be és történnek meg folyamatosan a nagy felismerések és ez által a nagy leválások! Kioldódnak a régi szenvedésprogramok, megfelelési kényszerek, áldozatprogramok és főként az eddig visszatartó anyai minták.
Augusztus 5-6-7-8 nagyon fontos a jelenleg zajló tudatosodási, fejlődési, szintemelkedési folyamatban! A hónap első napjai meghozták a lényegi dolgok világos, egyértelmű kimondását, megbeszélését, megértését, majd a 3-án tetőző, még mindig zajló szabadulás, tudattágulás folyamata következett, téves kapcsolati minták lerakásával és vágyak felszabadításával. 6-án és 7-én a Nap és az Uránusz kvadrátja pontosodik be, de nem akárhogyan! Sokat írtam már arról, miért olyan különleges ez az égi helyzet. Az Uránusz a Cet csillagkép fejénél, az Eridanus csillagzat nagy kanyarulata felett halad most. Mély, belső felismerések, megvilágosodások történnek önmagunkra, saját mély működéseinkre eszmélünk rá és ez hatalmas sorsfordulat lehet! Hirtelen, egyik pillanatról a másikra jönnek a bevillanó, ránk találó gondolatok, meglátások, eszmélések, amelyek teljesen más képet mutatnak, mint amit eddig hittünk. 180 fokos fordulatok történhetnek, legalább szellemi szinten, de a fizikaiban is. Mindezek elhozzák azt, hogy rájövünk: valójában nincs kényszer, eddig sem volt! Valójában szabadok vagyunk és szabadon élhetjük szívünk igaz hívásait – sőt, csak ez a belső hívás volt mindig is igazi!
Ehhez kapcsolódik a Nap, a világosság, a fény, a cselekvés, az önirányító képesség és a feltétlen szeretet sugárzása, a Rák csillagkép ollójának csillaga alól (Acubens/Sertan). Mindez meghozza a leválást azokról a mintákról, hiedelmekről és emberekről is, akiktől eddig nem tudatosan, de még függtünk! Így szabadítjuk fel önmagunkat egy új, jobb, szabadabb, igazi boldogságot, teljességet hozó világért!
❤
Részlet a 2021-es év második harmadévére szóló útmutatóból:
“5-én a Merkúr elhagyja a Rák csillagképet, így már tisztán az Oroszlán terében jár. E napon az Altarf csillaggal áll együtt, amely a nemes vad szeme, tekintete. Az önvizsgálat, az önmagunkba nézés ideje ez, gondolati szinten. Most nézzünk rá saját selekvéseinkre!
6-án és 7-én a Nap a Rák ollójával, az Acubens csillaggal együttállásban kapcsolódik az Uránuszhoz. A most bennünket érő, mélyről felbukkanó, nagy felismerések a feltételek nélküli szeretettel, az önszeretettel, a sorsunk irányításával, életünk uralásával kapcsolatban érkeznek! Most van ideje az igazi nagy tisztításoknak, feloldásoknak, felszabadulásoknak! Most érdemes letenni a terheket és feloldani a blokkokat mind gyakorlati, mind szellemi, mind érzelmi értelemben. A cselekvő megtisztulás, a világos megértés napjait éljük, amely megértések, felismerések akár életünket fordíthatják jobbra! (Nap-Uránuszkvadrát)
Újhold 8-án, 15:49-kor lesz. Az Oroszlán jelében, a Rák csillagkép engedő ágának végénél, az Oroszlán csillagkép tekintete alatt ragyog fel az újhold. A feltétlen szeretet áramlásának, a sorsuralásnak, az önálló vezetésnek, a kreatív teremtésnek a kezdete ez. Az új szelek hátterében ott látható az a folyamat, melynek során rálátunk arra, mit van idő most elengedni, mit van idő megengedni, hogyan tudunk saját lábunkra állni, mindentől és mindenkitől függetlenül, leválva az eddigi külső vezetőkről és irányításról,átvéve életünk felett saját vezetői minőségünket.

Zentai Anna
asztrozófus