2020. október 22. csütörtök – 23. péntek

2020. október 22. csütörtök – 23. péntek

sko

Régóta terveztem már, hogy ismét ideje lenne visszatérnem a folyamatos napi-heti útmutatások írásához és bízom abban, hogy ez végre sikerülhet. Az elmúlt héten különösen sok mondanivalóm lett volna, de olyan sűrű teendők és történések zajlottak, hogy hagytam. Hiányzott is. Amint azt már sok helyen, sokszor előre jeleztem, ez a hét volt az, amikor az eddigi folyamatok igazán elkezdtek beérni, megvalósulni, átbillenhettünk egy fontos fordulóponton (vagy egyszerre több ponton is). Hullanak az álarcok, szakadnak a gátak, omlik le a régi (hit)rendszer, mert az igaz és való, ami már eddig is ott volt mögötte, most végre meg kíván mutatkozni. Olyan évtizedes béklyókat engedünk el, amikről talán soha nem is gondoltuk volna, hogy az valaha is megváltozik – most bármi lehetséges, sőt, még azon túl is…! A folyamat további nagyobb mérföldkövei lesznek: október 24, (25), (31), november 1 és 6 kisebb mértékben, (10), 12 különösen, 14-15 és 19 támogatólag, 15-16 és 19 különösen erősen, főként párkapcsolati téren, (27), december 10-14-15 támogatólag, de ekkor már párkapcsolati szempontból, 21 különösen, 23 különösen.

Ezekben a napokban isteni önvalónk megjelenítője, a Nap az Angyali Szűz csillagai alatt jár, az információáramlás princípiumával, a Merkúrral együtt. Nem véletlenek tehát azok a tapasztalások, amelyben intenzíven, tisztán érzékeljük angyali segítőinket, vagy észrevesszük az általuk küldött jeleket, jelzéseket; de akár embertársaink láthatatlan közléseire is fogékonyabbak lehetünk.

A Nap most lép a Skorpió titokkutató, rejtőzködő jelébe, így az ösztönvilág, a lélek erői uralkodnak mostantól a cselekvéseinken. A Skorpió mindkét ura az erő, az akarat és a férfiasság princípiuma: a Mars önmagában, a Plútó pedig ugyanennek magasabb frekvenciájaként. Így aztán ideje jön annak, hogy a bennünk mélyen szunnyadó erő teret kapjon, mind a lélek, mind a szellem akarata érvényesülni tudjon – ennek feltétele pedig a lélekben való bizalom, az önbizalom. A láthatatlan világok felé most még érdeklődőbbek, nyitottabbak lehetünk és érdemes is a felszínen tapasztalható mögött a miérteket keresni. Az átalakulás, a megújulás lelkileg termékeny időszaka jön el, a lelki stabilitás, az érzelmi biztonság pedig fontosabbá válik, mint eddig bármikor az évkörön.

21-én késő este a Vénusz és a Plútó felemelő, erőt adó, lelkesítő, átalakulásra és megújulásra késztető fényszöge éri el csúcspontját, ezt még 1-2 napig érezhetjük. 22-én csütörtökre már megkaptuk a lendületet a változásokhoz. E napon érdemes figyelni arra, hogy merjünk kiállni saját szabad akaratunkért és merjünk érvényesülni! Visszatérő élethelyzetek segíthetnek ebben és adhatnak újra teret az önmegvalósításnak. A lélek mélye is erősen hív a délutáni órákban. Késő délutánra a Hold eléri a nagy hármas stelliumot, amely a jelenleg zajló ‘rendszerváltásért’ és sorsfeladataink időszerű beteljesítéséért felel! Mély és intenzív lelki folyamatok zajlanak, ezt péntekre virradó álmainkban is érezhetjük.

Pénteken ideje működtetni azt, amit fejben már tudunk. A nap folyamán egyre felszabadítóbb érzések mutatják az utat. A hétvége több lehetőséget is hoz majd régi határaink meghaladására, kapcsolati szintlépésekre, fontos dolgok megbeszélésére, megértésére.

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést privát úton lehet feltenni a Kapcsolat linken található címen.

Programok, események kiírásai a Facebook oldalon, az Események linken találhatóak.

Az év végéig szóló, ingyenes “Csillagfényes útmutató” továbbra is bárki számára kérhető, privát úton.