2020. november 30. hétfő és ami a héten várható…

2020. november 30. hétfő és ami a héten várható…

20201129_100909

Az advent megkezdődött már 26-án csütörtökön, az esztendő körén ilyenkor a legerősebb a sötétség, egészen december 21-ig, a Fény megszületéséig! Érdemes nem csak vasárnaponként, hanem minden egyes este gyertyát gyújtani és békésen befelé hangolódni, a szívünknek örömteli dolgokkal foglalatoskodni, elcsendesedni.

A Nap kedden áll együtt egzaktan az Antares csillaggal, a Skorpió szívével! Ez a nagy, vörös csillag a legmélyebb szeretet és szerelem, illetve az ezen erő általi mély, belső átalakulás, az egó lehullása és a valódi, mély igaz minőségek térnyerésének princípiuma. A gyökeres átalakulás, amely a szeretet, szerelem jegyében és erejével történik meg. Hétfőn már ezt érezzük, ebben merítkezünk, ennek erejével teremtünk. Általánosságban véve, figyeljünk most kiemelten arra, hogy mit érez valójában a lelkünk, mi van valójában a szívünkben! Figyeljünk befelé, hogy milyen érzések, érzetek, változások zajlanak bennünk, mi A LELKÜNK MÉLYÉN REJLŐ IGAZSÁG?

 Hétfőn délelőtt teljesedik ki a telihold, így egész nap érezhetjük lelket mozdító, érzelmeinket bevilágító erejét. Hétköznapi megélések szintjén ez a telihold  a lélek számára világos igazságok kimondásának inspirációját hozhatja. Késztetést érezhetünk arra, hogy kimondjuk, kifejezzük, megbeszéljük, mi van a lelkünkben, mit érzünk, ugyanakkor tisztán rálátunk nagy igazságokra, életünk és kapcsolataink működésére. Ha valóban befelé figyelünk és nem visznek el külső hatások, akkor ez a megértés teliholdja lehet. Szellemi szinten ugyanakkor még nagyobb és mélyebb erők mozdulnak meg! A legmélyebb szerelem és a legtisztább igazságok ereje áll az egyik oldalon, mint mindent átalakító erő, a másikon pedig az a szellemi-lelki erő, amellyel felemelkedünk egy magasabb minőségbe, tudatossági szintre!

Ezt követően kedd hozza el az egzakt Nap-Antares együttállást, majd a hetünk minden apró lelki impulzus mellett, egyetlen igazán fokozódó, erős folyamatot mutat, amely vasárnap fog tetőzni, egyben elmélyülni: érzelmi-, művészi vonalon, vágyak és kapcsolatok terén most egyre mámorosabbak lehetünk, mélyülnek az érzelmek, erősödik a szerelem, kapjuk az ihletet, gazdagodik a fantáziavilágunk, a teremtő képzelet ereje és különösen ideje van a meghittségnek, a bensőséges, intim megéléseknek, együttléteknek, akár az ünnep köré, akár az élet legnagyobb csodája – a szerelem – köré fonódnak…

Zentai Anna

Az írásokkal kapcsolatos minden kérdést, észrevételt meg lehet írni e-mailben, a Kapcsolat linken található címen. Más felületet nem olvasok, nem használok.