2020. június 19. péntek – Csillagközi helyzetjelentés

2020. június 19. péntek – Csillagközi helyzetjelentés

20200614_134625

Nap az Ikrek jegyében, Nimród csillagképben, a Betelgeuse csillaggal együttállva – Isteni Énünk az Ég és Föld közötti közvetítés, az információáramlás idejét éli. Önkifejezésnek, mindkét oldal tisztánlátásnak, világos kommunikációnak van ideje. A pénteki nap az önfelvállalás, az isteni részünk felvállalásának, a küldetések felvállalásának is az ideje. Most tudjuk felfényesíteni árnyékrészünket, eddig árnyas minőségeket.

Merkúr retrográd a Rák jegyben, Ikrek csillagképben, az Ikrek köldökénél – Gondolataink a múlton, az emlékeken, lelki élményeken járhatnak és ez választ ad a jelen helyzeteire. Ideje van az érzelmeknek hangot adni, megérteni a lelki működéseket és beszélni arról, ami a lélekben van. Ideje felvenni a kapcsolatot a Felettes Énünkkel, akár kommunikálni vele. Eddig meg nem oldott kommunikációs feladatok megoldására tér vissza új lehetőség.

Vénusz retrográd az Ikrek jegyben, Bika csillagkép feje alatt, a Hyádok csillaghalmaznál – Szellemileg rendkívül termékeny időszak. Megérthetjük a kapcsolati működéseket, mindkét oldalról. Felkészülés zajlik a szintemelkedésre. Művészettel, zenével, tánccal, énekkel való kapcsolat is nagyobb teremtő erőkkel bír.

Mars-Neptunusz távolodó együttállás a Halak jegyben, a Halak csillagképben, a visszaúszó hal alatt – Mélyről feltörő érzelmek egyenes, nyílt kimutatásának van ideje, kiállni az mellett, amit mélyen érzünk, tudunk. Nagyobb sorsköröket zárunk, befejezünk sorsmunkákat. Amint lezárul, el is indul az új minőség. Múltból hozott, karmikus minőségek segítenek a jelen helyzetek megoldásában.

Jupiter-Plútó retrográd együttállás a Bak jegyben, a Nyilas csillagkép Tejút-erőket kiárasztó része alatt – Az önfelvállalás radikális, kiemelt ideje jött el. A lépésről lépésre megmutatkozó igazság, a mélységes hit és bizalom, a mindent átalakító, radikális erő, mely által képesek vagyunk megváltoztatni a sorsunkat is, mind a teljesség kulcsaiként működnek bennünk. Maximális hittel, múltból hozott, mély tudással alakítjuk utunkat. Sorsfordító erőink kiterjedőek, kiáradóak! Gyökeresen átalakíthatjuk a régi rendszereket a teljesség érdekében.

Szaturnusz retrográd a Vízöntő jegyben, Nyilas és Bak csillagképek közötti térben, a Sas csillagzat alatt – Sorsszerű ideje van már a tisztításnak, az oldásnak, a korlátozó minőségekből való kiszabadulásnak és ez megoldást, szabadságot, teljességet hoz. Most ültethetjük át a tudást a hétköznapokba, a gyakorlatba.

Amint látjuk, szinte minden égi jelölő azt mutatja: visszatér a múlt! Vagyis visszatér életünk azon nagy lehetősége, amit még nem éltünk meg, nem használtunk ki, nem rendeztünk, nem valósítottunk meg! Itt az idő!

Zentai Anna